Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canımm Kırmızı odayı izliyor musunuz boncuk un ermişlerinden çok tırsıyorum
Şuan onu izliyorum intihar edecek galiba
Hahaha
Ay benim bu ay umidim yok adet olsamda rhtlasam moddayim
Valla ben de öyle adeti bekliyoruz işte
LaRisaCca falo bugün de bebek haberi vermedi konunun hiç yakınına bile gitmiyor ama bugün fakültede olan birşeyi bildi
Yarın da ben baktırayım bakalım ne dicek
Kizlar beni dovebilirsiniz ama 9 gun oldu testte cikmaz demi
Çok erken tatlım

edaecoo canım babanlar nasıl oldu daha iyiler mi?
@ebru2812 canım arkadaşın ve ailesi kötüler di bugün görüşebildin mi? Nasıl olmuşlar?
E emir91 napıyosun fıstığım
Kuzum bitti babamın karantinası çok şükür iyiler ama baya zayıfladı bu ara ona kafam takıldı pazrtesi tahlil yaptırcam ona. Sufleyi yapmadım annem biskvli pasta yapmış o sonraya kaldı

Aaa inşallah intihar etmez ya, hiç aklıma gelmemişti.
Evet canım konuşmaları bana böyle dişündürdü bi de baksana camı açmış bekliyor
Kuzum bitti babamın karantinası çok şükür iyiler ama baya zayıfladı bu ara ona kafam takıldı pazrtesi tahlil yaptırcam ona. Sufleyi yapmadım annem biskvli pasta yapmış o sonraya kaldı
Annem de yapmıştı bugün gömdüm bir dilim
Özette gelinlikle camın önüne gidiyordu kocası yakalar heralde bakalım
Özeti izlemedim de dönülmeyen yere gidiyorum deyince Allahh dedim
Bugun arkadasimin hamilelik haberîni aldim heycan basti yapmak istedim kendimi tuttum
Oyyy canımıniçi arkadaşına hayırlı olsun darısı da sana inşallah

Senin test de bir tuhaf sonradan çızık çıkarıyor
Çin malı işte Adet olunca bunları sevmediğim birine mi versem acaba? Her ay heveslenip dursun
Larisacığımmm biliyorum canım biliyorum gebelik yok, hiç olmadı kibana bilmediğim birşey söyle

Benim aksine erken oldu canım
Demekki genelleme yok
LaRisaCca falaaddin ne dedi sana onun cini de bebek demedi. Temizlik robotunu alacağımı söyledi gerçekten ona kafayı takmışım bu ara
Baktırmadımki daha uykum da kaçtı zaten dur baktırayım
Çin malı işte Adet olunca bunları sevmediğim birine mi versem acaba? Her ay heveslenip dursun

Larisacığımmm biliyorum canım biliyorum gebelik yok, hiç olmadı kibana bilmediğim birşey söyle
Bişey söylicem bu mesajı okurken nedense gözyaşlarım aktı kendimi çok kötü hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…