Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dayanamadım yarım saat önce tekrar test yaptım 😑 Ama yaklaşık 50 dk önce sıvı alımını kestim fakat internetten araştırdığım kadarıyla sanırım sıvı alımı kesimi LH hormonu gözüksün diye önemliymiş, buna rağmen bu şekilde çıktı test Kontrol çizgisi ile aynı koyuluk🐥
Pik ya da pike çok yakın canım. Boş geçirmeyin bugünleri

Amin canım benim bir tüpünü almışlar mecbur 🥺 Allah sağlıklı gebelik sağlıklı bebek nasip etsin inşallah hepimize

😍💋❤️

Nicki niye değiştin kız

Sağol bebişimm 🥰

Eheheh :)) benim kaynanam çat kapı geldi yine bugün 😁

Çok sağol duyguşum

Canım benim çok tşk ederim

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bebişin seninledir ❤️ Herkeste gebelik belirtisi olacak diye birşey yok canım ☺️ Ama sorunun cevabı testte gizli bunu bilmek imkansız ❤️
Değişiklik iyidir bebeğim ❤️🥰

Kapatmak aklımdan geçti kuzum ama benim orda çok samimi bana dua eden dostlarım da var hamdolsun. Bazen yakın sandıkların daha çok yaralıyor maalesef. İnşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur 🤲🏻
İnşallah kuzum inşallah en büyük duam 🙏Bizim ilacımız sadece zaman ben şuan neler yaşamışım neleri atlatmışım diyorum yaran geçmicek ama kabuk bağlıcak komik şeyler izle sevdiğin seni anlayan insanlarla görüş 2021 bizim senemiz olcak inşallah🙏

Kuzum be özrü teşekkğr ederim yarın doktora detaylı sorayım napıcaz ne edicez raporu falan hiçbilgi vermedi busefer iğnede pahalıymış baya bakalım
Daha önce baha bi espirisini yapmıştık ben eczaneyle pazarlık yaptım canım gonalf 450 olanı 450 ye aldık. Gonalf 900 olanı 850 almıştık. Yarı yarıya nerdeyse söylediğim fiyatlar eczanesinede bağlı sanırım. Dr una sor bi tanıdığı bir eczane var mı yakınlarda varsa eğer oraya gidip şu dr un hastasıyım tavsiyesiyle geldim şu ilacı alıcam ama uygun bir fiyattan verebilir misin de. Ben öyle yapmıştım.

Kuzum be özrü teşekkğr ederim yarın doktora detaylı sorayım napıcaz ne edicez raporu falan hiçbilgi vermedi busefer iğnede pahalıymış baya bakalım
ay ben soruyu nasıl sordunuz bulup göremedim ama gonal f kullanıyorum üç aydır filan. özelde gidiyorum doktora. üç ay için rapor çıkarıyor iğnenin fiyatı da düşüyor biraz

Gunde kac klomen onerdi doktorun
Catlatmada oldunmu 🌸
Kuzum adetin 3. Gününden itibaren sabah akşam kullandim 5 gün boyunca hiç kontrole vs cagirmadi, bu ay ilk kullanımım zaten ovulasyonuda ilk defa kullanıyorum belki böyle deneyip diğer aya kalırsam çağıracak bilemiyorum :)

Back
X