Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Paralarım gidecek diye çok üzgünüm tabi şaka biryana biraz ne yağıcağımı düşünmicem zamana bırakıcam bakalım
Canım benim maddi kısmını tabiki düşünüyoruz bilsek kesin olacak ne kadarsa verelim diyoruz. Ama garantisi yok işte. 2. Deneme olursa diye planları ona göre yapıyoruz mecburen. Kendini ne iyi hissettirecekse onu yap

İnşallah canım dr çatlamayadabilir dedi. Umarım çatlar

Kesinlikle canım yoksa inan hiç düşünmicem illaki bir şekilde verilir ama olmamma ihtimali insanı düşündürüyor

Bu konu Ayseee1987 nin uzmanlık alanı. Ayşem koş aydınlat arkadaşı

İnşallah canım dr çatlamayadabilir dedi. Umarım çatlar
Canım doktorlar hep en kötü ihtimali söylüyorlar evet bütün yumurtaların çatlamama ihtimali var ama iğne vurmuşsun %95 çatlayacaktır ve zaten çok ideal bir büyüklükte iken vurmussun yani kiste dönmesi çok düşük bir ihtimal
Sahil kasabasında yaşamanın azizliği
Oraların tadı da başkadır ya
Canım adeti iki gün kala git çokta vücudunda belirti arama herkezde belirti olacak diye bir şey yok inşallah gebe kalırsın bu ay

Bu ay femaradan sonra çat iğnesi bile yaptırmadım önceki ay daha ümitliydim aslında ama bu ay durduk yere kurtlandım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…