- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.210
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #53.661
Insallah donerAhahah yani çok soğuk değil
Heee bekliyorum ki adet olayım
Canımıniçi nasılsın
Kız ben de korktum tam ayarlara bakıyordum bişeyi bozdum sandım
Ahahah başına geleceği biliyor
Sağol kuzum benim
Hayırlı olsun canım ben daha bekliyorum
Rozet o sana ödül vermişler
Ne kadar da doğru değil mi..
Güvenilir canım ben yaptım hep negatif
Canım siyah olan pik gibi duruyor ve yumurtan bugün çatlamış. Sana gün aşırı değerlendir demiştim eğer değerlendiriyorsan telaş etme yeterli olacak eşin gelince de değerlendir muhakkak
Canım iğne etkisi geçmiş inşallah pozitife döner
Bizde konakladılar canım
Hayıt için güzel şeyler okuyoruz inşallah sana vesile olur kuzum
Amin canım inşallah
Olabilir bu gece değilde sabah degerlendirebilecem eşim göreve gitti sabah gelecek
Olsun kuzum yumurta hemen gitmiyor ya
Ayyy napiim. Ağlamaktan içim çıktı. Şeker yüklemesi yapılacak yarın bir de guatrdan şüphelendi usg çekilecek. Siz ne yaptınız ne var ne yok ?
Stres herseyin başi canimAyyy napiim. Ağlamaktan içim çıktı. Şeker yüklemesi yapılacak yarın bir de guatrdan şüphelendi usg çekilecek. Siz ne yaptınız ne var ne yok ?
Kuzum nedn agladın nolduuuAyyy napiim. Ağlamaktan içim çıktı. Şeker yüklemesi yapılacak yarın bir de guatrdan şüphelendi usg çekilecek. Siz ne yaptınız ne var ne yok ?
Hellööğ sizde catlatma iğnesi ile mi gebe kaldınız? Bizimle hikayenizi payllasır mısınızHellöğ kızlar
Yaa bugün saksımı boyayacaktım vaktim olsaydı. Aklıma sen geldinSen nasilsin tatlimmm
Harika öyleyse kaçırdığın gün yok inşallah bu ay gebe kalırsın tatlımDünü degerlendirdim bugün yok yarın degerlendircem teşekkür ederim
Canımm kadınlara ayaklarını belini sıcak tut derler çünkü yumurta sıcağı sever sperm serini. O yüzden kadınlara duştan önce sıcak duş önerirler. Doğru biliyorsun uygulamanın da zararı olmaz aksine faydası olur. Ters rahim ya da değil yüzüstü pozisyon spermler içeri daha hızlı ilerlediğinden ve kaçak çok azaldığından herkese öneriliyor inşallah vesilen olurHayırlı akşamlar hanımlar bugün yine çatlatma iğnesi vuruldum yarın ilk ilişki olacak
Ilişki sonrası yüzüstü yatmanın daha iyi olduğunu okumuştum esimin hızda sıkıntı var ne etsem bilemedim
Birde ilişki sonrası belimi sıcak tutmak için yaki vurmayı düşünüyorum
Seni görünce daha iyi oluyorum fıstığımÇok şükür canım. Sen nasılsın
Canım adetten hemen önce akıntı çok yoğunlaşırKızlar selam.. kokusuz beyaz akıntı niye olur? Reglim bir iki gün gecikti akıntı var. Kaybettiğim gebelikte de akıntı vardı ama o progesterondandı galiba. Gebelik olabilir mi? Bugün yaptığım test negatifti umudum yok ama..
İnşallah canımıniçi
Naber kısssHellöğ kızlar
Sen niye ağlıyorsun hayatım bebeği strese sokarsın Allah korusun ,bir şeyin yok çok şükür Allaha ağlama her şey güzel olacak şeker yüklemesi bütün gebelere de yapılıyor zatenAyyy napiim. Ağlamaktan içim çıktı. Şeker yüklemesi yapılacak yarın bir de guatrdan şüphelendi usg çekilecek. Siz ne yaptınız ne var ne yok ?
Canım yakı sadece kaslarını ısıtır yapıştırdığın yerde. Rahim içine kadar gitmez ısısı. Birde zaten spermin yaşaması için vücut sıcaklığında ortam olması lazım. Isı değişimi olursa spermler ölür. Kızlar yine yanlışım varsa düzeltsinler beni.Hsg çekildim bir sorun yok o konuda sıcak tutma konusunda kendim öyle düşündüm acaba fayda edermi diye
Birde kaynanam hep yakı ile hamile kalmis bir umut iste
Canım yumurta sıcağı sever spermler serini sever. Sperm erkeğin testisindeyken serinde kalmalı. Bizim vücudumuza girdikten sonra bulunduğu ortam da değişiyorCanım yakı sadece kaslarını ısıtır yapıştırdığın yerde. Rahim içine kadar gitmez ısısı. Birde zaten spermin yaşaması için vücut sıcaklığında ortam olması lazım. Isı değişimi olursa spermler ölür. Kızlar yine yanlışım varsa düzeltsinler beni.
Rabbim her isteyene versin onun yaratmak için maddeye ihtiyacı yokCanımm kadınlara ayaklarını belini sıcak tut derler çünkü yumurta sıcağı sever sperm serini. O yüzden kadınlara duştan önce sıcak duş önerirler. Doğru biliyorsun uygulamanın da zararı olmaz aksine faydası olur. Ters rahim ya da değil yüzüstü pozisyon spermler içeri daha hızlı ilerlediğinden ve kaçak çok azaldığından herkese öneriliyor inşallah vesilen olur
Amin kuzumRabbim her isteyene versin onun yaratmak için maddeye ihtiyacı yok
Canım kıyamam şeker yüklemesi neredeyse tüm gebelere yapılıyor. İdrarında şeker çıktı mı? Tiroid hormonlarında hamilelikde düşüklük oluşabiliyor belki kanda falan çıktıysa dr un emin olmak için usg istemiştir. Normal kontroller bunlar neden üzüyosun kendiniAyyy napiim. Ağlamaktan içim çıktı. Şeker yüklemesi yapılacak yarın bir de guatrdan şüphelendi usg çekilecek. Siz ne yaptınız ne var ne yok ?
Amann kimin idrarında şeker çıkmış ? İyi bişey değil vücutta şeker kaçağı var demektirCanım kıyamam şeker yüklemesi neredeyse tüm gebelere yapılıyor. İdrarında şeker çıktı mı? Tiroid hormonlarında hamilelikde düşüklük oluşabiliyor belki kanda falan çıktıysa dr un emin olmak için usg istemiştir. Normal kontroller bunlar neden üzüyosun kendini
Masumlar apartmanı tabiki deBugün eşkiya dünyaya hükümdar olmaz ve masumlar apt var. Hangisini izleyeceksiniz
anım öyle de sürekli bir aksilik çıkıyor Allah beterinden korusun hergün avuçla vitamin içiyorum. İnşallah yarın bişey çıkmazda biraz rahatlarımStres herseyin başi canim
Uzmee kizini
Her gebe bir degill ve bebeginnsaglikli bunu dusun annesi
Korkuyorum kuzum endişeliyim. Sürekli bişey arıyorlar. Vitamin değerlerim de yine düşük. Nasıl olacak bilmiyorumKuzum nedn agladın nolduuu
Kuzucum neden ağlıyorsun ki çözümü olmayan bir şey mi sankiAyyy napiim. Ağlamaktan içim çıktı. Şeker yüklemesi yapılacak yarın bir de guatrdan şüphelendi usg çekilecek. Siz ne yaptınız ne var ne yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?