Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korkuyorum kuzum endişeliyim. Sürekli bişey arıyorlar. Vitamin değerlerim de yine düşük. Nasıl olacak bilmiyorum
Kuzum üzüülme bnm arkadaşımında öyleydi ve üstüne kansızlıgı vardı haftada 2 kez kan takıyorlardı skntılı geçirdi ama çok şükür bebegine kavuştu kuzenimdede hamilelik şekeri vardı yedklerine içtiklerine dkkt etti hiç bir sorun yaşamadı içini ferah tut herşey yolunda sıkma canını

Niye fıtıfıtı mı yaptın
Yok be aşkmm çok istedi ama vermedm kötüym vallahi gözlerm kapnıyo daha bu saaten bugn baya yogundm yine adana bölge gelmişti annemde yemegi yedm dedm çamaşır kurcm anne iniym bn indm dedm aman km kurck geç yataga

Canım hamilelik şekerinde sadece diyet mi yaptı yoksa insülin kullandı mı

Ne güzel anlatmıssınız tane tane. peki kaç yumurtanız olustu kaç mm idi

Gelecekse gelsin dr a gidicem her 30 saniyede bir fikir değiştiriyorum başkent e sinirlendim yine Bülent hocadan randevu aldım kesin son kararım

Yaa teşekkür ederim inşallah

Ayyy napiim. Ağlamaktan içim çıktı. Şeker yüklemesi yapılacak yarın bir de guatrdan şüphelendi usg çekilecek. Siz ne yaptınız ne var ne yok ?

Korkuyorum kuzum endişeliyim. Sürekli bişey arıyorlar. Vitamin değerlerim de yine düşük. Nasıl olacak bilmiyorum
Kuzum bi sakin ol. Bak stres butun hormonlari vucudu vede bebegi etkiliyor. Bunubsende biliyosun.suan kesin bile olmayan bisey icin bu kadar kendini yipratma. Once sakin ol ve herseyin iyi olacagina inan. Evet gebe kalmak kolay degil. Evet gebeligin kendiside kolay degil ve bir com insan bi suru sorun yasayarak doğum yapiyor. Senin hersey elinin altinda doktorun kontrollu. Gerekli tedbirleri aliyorlar. En onemlisi bu degilmi. Herseyin tedavisi var cok sukur. Buda gecer. Ama senin bu kadar aglaman sana iyi gelmez.
A archi88 yi gören olursa kelepçelesin pencereye cezaya olsun kaçamasın
Dur kiz burdayim.. Ara arada geldim zati. Aksam ustu is yemek cay derkem ancak geldim. Neyse cezam raziyim patron.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…