Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohh çok şükür kuzum bak herhangi bir sorun çıkmamış troid için üzüldm ama takma kafana sakın bnm annemde kayınvalidem de de var ömürlük ilaçlarını kullanıyorlar eşimin küçük teyzeside hamileyken troid oldu onada ilaç başladılar herhangi bir sorun yaşamadan dogurdu hala ilaç içiyormu bilmyrm ama

canım başınız saolsun mekanı cennet olsun inşallah...

Canım bişey çıkmadığına çok sevindim çok şükür gebeliğin iyi ilerliyo Ah bu dr lar her ihtimali pat pat söylüyolar insanın yüzüne neyse gelmiş geçmiş olsun canım. Tiroidlerimde benimde 2 tane bıdık kist var euthrox verdi 50 lik büyümemesi için onu kullanıyorum. Kolun için üzüldüm ama neyseki bişey çıkmadı artık için ferahlamıştır

@nur_nursa Günaydın. ovitrelle sonrası adetim bir gün gecikti. dün olmayı bekledim ama olmadım. testim de negatif çıkmıştı. ne yapıcam bilemiyorum
Günaydın canım ben de tedavi almadım bu ay ama 29. Gün bugün ve hala adet olmayı bekliyorum testim de negatif
cnm işemi çağırdılar geri
Kuzum işten ayrılmadım ki kısmi çalışmadayım . Ama bu gidişle satış filan da kalmadığı için kapatırlar bizim birimi.
Günaydın kızlar
Bugin nasılsın canım

Yok aşkım bekliyorum hala 29. Gün bugün

İyiyim canımm bugün adrenalin depolu uyandım rüyamda düşman saldırısı vardı tank kullanıyodum sen nasılsın bakalım nasıl hissediyosun kendini

Canım hem sevindim hem üzümdüm. Yine de çok şükür geçmişler olsun daha başka sıkıntı çıkmaz inşallah stres olunca daha fena. Çok şükür bebek iyi
Bugün de adet olmazsam döngüm 29 gün olmuş olacak , bugün derken 00:00 itibariyle .. benim döngüm artık 26 bile zor oluyordu yani . düşünün nasıl bir patlama noktasındayım
Normale dönüyor demekki Larimm

Günaydın tatlım bugün adet olacağım ben de nasıl olayım işte ilk biraz ağlarım geçer her zamanki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…