Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hayıt tohumunu araştırırken denk gelmiştim bu bilgiye, saraçoğlu demiş tv programında, benim eşimde bir sorun çıkmadı morfoloji sınırda ama önemli değil sayısı iyi dediler, yinede pekmezi almayı düşünüyorum ben de, sizin dediğiniz yöntem de güzelmiş faydası olmuştur kesinlikle 👍🏻
Acaba piyasada satılan keçiboynuzu tozunun içind e çekirdeği falan varmi birde güvenilir mi sizce

IMG_20201224_220852618.webp
Buyrunn kahveyee☺️

Acaba piyasada satılan keçiboynuzu tozunun içind e çekirdeği falan varmi birde güvenilir mi sizce
Canım meyvesi varken niye tozu düşünüyosun
Olmayinca olmuyor hayirlisi LaRisaCca LaRisaCca
Sabredeceğiz çalışmalara devam edeceğiz moralimizi yüksek tutacağız canım
Canım sana afiyet olsun sen buyur köfte ekmeğe
EAC451A6-6665-450A-9A7F-61DEC09AC3FC.jpeg

Uzun aradan sonra annemlere gittik kuzular, çok iyi geldi onları görmek. Yarın da köye eltim ve Kayınvalidemlere gideceğiz. Annemde yemeyi kaçırdım diye şimdi spor yapıyorum biraz.
Ana gibi yar baba gibi diyar olur muuı Eritirsin sen sana güveniyorum ben 😂 sen demiri bile eritirsin
3 dilim baklava kavrulmuş badem
Ohhh yarasın kuzuşumaaa

Uzun aradan sonra annemlere gittik kuzular, çok iyi geldi onları görmek. Yarın da köye eltim ve Kayınvalidemlere gideceğiz. Annemde yemeyi kaçırdım diye şimdi spor yapıyorum biraz.
Oh ne güzel kuzum ya 🥰 korkudan kaç zamandır gidemiyorum ben de 😐

Canım meyvesi varken niye tozu düşünüyosun

Sabredeceğiz çalışmalara devam edeceğiz moralimizi yüksek tutacağız canım

Canım sana afiyet olsun sen buyur köfte ekmeğe Eki Görüntüle 2747169

Ana gibi yar baba gibi diyar olur muuı Eritirsin sen sana güveniyorum ben 😂 sen demiri bile eritirsin

Ohhh yarasın kuzuşumaaa
Larimm bu ne kız bu saatte değil demiii 🙈😋😋😋

Back
X