Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Larim göz terazim iyidir. Fark ettim zayıfladığını zaten

Lariş teşekkürler fikir icin yarın ne yapacağımı buldum bayılırım çökertme kebabına

Canikom kız memleketliyiz biz kimbilir sen neşer yapıyosundur

Ya ben yürüyüşte değil de ev sporunda daha iyi olduğumu farkettim evden çıkmaya üşeniyorum ama evde çok aktifim
Darısı bana vermeye gerçi bn şu anda kabız bir şekilde gidiyorum normalde adet zamanı deli gibi bagırsaklarım çalısır adete kaldı şurda 5 gün tık yok ama gögüsler acımaya başladı şişlikten geberecmmm 61.5 kg yum şu anda 58 e düşmem lazım bnmde .
Aşkmm allahtan hataylıyız be ben yemek yüzündn başka şehirde yaşayamazdm

Canımm benim tariflerim çok speşıl sen yapacağında bana sor .. şefimizden aldığım tarifler bunlar
Ben geçen sene yapmıştm aşkitom offf efsaneydi tadı hala damagımda aklıma iyi getirdin bu senede deniyim tarifini yapınca fotolu bir şeklde gönder beybi

Ben geçen sene yapmıştm aşkitom offf efsaneydi tadı hala damagımda aklıma iyi getirdin bu senede deniyim tarifini yapınca fotolu bir şeklde gönder beybi
Ben daha çökertme türküsünden öteye geçemedim ben size yakın bir yere yerleşeyim en iyisi sizde pişen bana da düşer

U
Lariş teşekkürler fikir icin yarın ne yapacağımı buldum bayılırım çökertme kebabına
Canikomm bir kadınımızı daha sevindirmenin mutluluğu içindeyim
Gerçekten yaa başka yerde et çiğ çiğ geliyor baharatsız filan yiyemiyorum ben
Canikom yarın fotolarım seni ama bunu yapmaya erken başlamalısın etin marinesi ızun benim tarifimin
Ben daha çökertme türküsünden öteye geçemedim ben size yakın bir yere yerleşeyim en iyisi sizde pişen bana da düşer
Ahahah :))) gel banaaa kokuya gelll
Ben hayatimda hic minyon bi tip olamadim
Maalesef
Kemiklerim ciddi anlamda iri kol ve bacaklarim uzun
Ama kimine de zayıflık hiç yakışmaz canikom

O benimm sanirimm
44beden esyayi bile rhtlikla tasiyabiliyorum
Ayaklari39 no olan birnden ne beklersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…