- 26 Mart 2018
- 28.483
- 128.070
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #54.281
İştahtan ziyade zevk için yerim, doymak için değil. Mesela bu arkidiş kızların yemekleri çok zevkime uygunKoruyabilmek onemli bencede sen boyle mutluysan idealin o demektir
İstahli birimisin
Haha bende yer elmasiKız bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyimben turpsam o patates ikimiz de patates familyasından
Benim de 39O benimm sanirimm
44beden esyayi bile rhtlikla tasiyabiliyorum
Ayaklari39 no olan birnden ne beklersin
Zevkle istahla yiyen biri degilimmİştahtan ziyade zevk için yerim, doymak için değil. Mesela bu arkidiş kızların yemekleri çok zevkime uygun
Canım sabah kahvaltıdan 1 saat önce dedi doktor bana. Bilgin olsunAmin canım inşallah gebe kalmakta kaldıktan sonra sağlıklı bir şekilde ilerletmekte zor açıkçası. Rabbim herkese hayırlı gebelikler versin
shlls canım ilaçtan önce baktım 2.04 müş değerim. İlacı sabah yemekten 20 dk önce az su ile içmek gerekiyo. Ben pek dikkat etmiyorum zamanına içiyorum 3dk sonra yemek yiyorum bazen dikkat edeyim bari
Sen bana bi gel de bak sana neler yapıyorumİştahtan ziyade zevk için yerim, doymak için değil. Mesela bu arkidiş kızların yemekleri çok zevkime uygun
Senden olsa olsa yerHaha bende yer elmasi
Benim de şu an 38 normalde 37 hala 37’ye düşemedimBenim de 39kilo alınca 40 oluyor hem de
Canım iğnenin etkisi sekizinci dokuzuncu günlerde geçmeye başlıyor zaten bu anlamda rahat olabilirsin aldığın sonuç doğruMerhaba kızlar bugün çatlatma iğnesinin 7.günü.Meraktan erken gebelik testi yaptım çok çok silik çıktı çizgi.Ancak ışık tutunca görünüyor.Güya iğnenin içinde de Beta hcg var 14 günden önce pozitif çıkar inanmayın demişlerdi.7.günde bile negatif olması beni korkuttu.Bu durumu yaşayan var mı?Laboquick marka erken gebelik testine güvenilmez diyorlar doğru mu?
Ayy inşallah canım rahatlattın.Peki 12. veya 13. gün test iğneden dolayı pozitif çıkar biraz daha bekleyin önerisi yanlış mı o zaman?Sen bana bi gel de bak sana neler yapıyorum
Senden olsa olsa yero olur
Benim de şu an 38 normalde 37 hala 37’ye düşemedim
Canım iğnenin etkisi sekizinci dokuzuncu günlerde geçmeye başlıyor zaten bu anlamda rahat olabilirsin aldığın sonuç doğru
Benim daha önce de böyle yüksekti canım ama usg bakılmamıştı. Şimdi aynısını bende başladım. Tekrar ölçüm için çağırmadı. Bana 1in altında istiyorum dedi.Sagol canim .
Con sukur suan iyiyim canim. Bu gecede benzer bi durum olursa muhakkak doktora gidicem.
Kizlar tsh yuksekligi benimde gebelikte cikti. Ilk testte 3.4 gibi bisey cikmisti bizde euterox 50 kulanmaya basladik bi hafta sonra 2.6 ondan 10 gun sonrada 1.6 cikmisti. Ondan beridir hergun kullaniyorum ilaci. 2nin altinda olmasi isteniyor gebelikte. Ilacla dustugu surece sorun yok.
Canim cok sagol suan cok daha iyiyim. Ama tekrar ederse muhakkak gidicem doktora.
İyi gecelerrİyi geceler bacılar
Şükür cnm aşırı yoruldum bgn arkadaş bende kalmadi 5 de uyudum 9 da eşim geldi kahvalti hazırladım geri yattım 2 de kalktım kardeşim geldi yemek su bu derken zaman su gibi geçti gtti cnm sen nasılsın hasta oldun mu@archi88MelodiminEsi @edaecoo @ebru2812 @kizinbiri9 @Ayseee1987 Gelbemucizem @peraares @emir91 nasılsınız kuzular
@Magnifiaque canım sonucun çıkmıştır baktın mı?
Aynen cnm öyle en azından burda pozitif enerji insanı yükseltiyor cnm bak biz hamile kalamiyirum diye nece sıkıntılar çekiyoruz ama bir birimize destek oluyoruzCanımm iyi ki varsınız. Zaten başka türlü bu dönemler geçmezdi
Canm ben doktor dedi adet olamazsan ara bende aradım öyle dedi kullandım cnmC Capanin Gururu Teyom sende işte dinlenenler den mi
LaRisaCca oldun mu Regl
shlls tatlım çok şükür bebişte birşey yok. Sende çok üzülme
Gelbemucizem bende 2018 rahim film sonrası 1 hafta regl geckti. Sonra kendiliğinden ilaç almadan söküldü.
@Magnifiaque hadi güzel haberlr inşallah
Ve diğer kızceler
H halleycik @cakltanesi @edaecooMelodiminEsi @Ayseee1987 ve unuttuklarım nasılsınız
Canım bünyeye göre değişiyor 14. Günde daha iğne etkisi olan arkadaşlarımızı da gördük. O yüzden bu iğneyi vurulduğumuzda 8. Günden itibaren negatifi görene kadar kaset test yapıyoruz ki 12.-13. Günlerde silik çizgi görürsek iğneden olmadığını bilelimAyy inşallah canım rahatlattın.Peki 12. veya 13. gün test iğneden dolayı pozitif çıkar biraz daha bekleyin önerisi yanlış mı o zaman?
İyi geceler canım benimİyi geceler bacılar
Yoğun bi gün geçmiş canım ellerin dert görmesin yok olmadım bekliyorum. Sen?Şükür cnm aşırı yoruldum bgn arkadaş bende kalmadi 5 de uyudum 9 da eşim geldi kahvalti hazırladım geri yattım 2 de kalktım kardeşim geldi yemek su bu derken zaman su gibi geçti gtti cnm sen nasılsın hasta oldun mu
İyi geceler tatlımİyi Geceler Herkese
Çok teşekkürler.İyi geceler.Canım bünyeye göre değişiyor 14. Günde daha iğne etkisi olan arkadaşlarımızı da gördük. O yüzden bu iğneyi vurulduğumuzda 8. Günden itibaren negatifi görene kadar kaset test yapıyoruz ki 12.-13. Günlerde silik çizgi görürsek iğneden olmadığını bilelim
İyi geceler canım benim
Yoğun bi gün geçmiş canım ellerin dert görmesin yok olmadım bekliyorum. Sen?
İyi geceler tatlım
Senin bat ne zamanCanım bünyeye göre değişiyor 14. Günde daha iğne etkisi olan arkadaşlarımızı da gördük. O yüzden bu iğneyi vurulduğumuzda 8. Günden itibaren negatifi görene kadar kaset test yapıyoruz ki 12.-13. Günlerde silik çizgi görürsek iğneden olmadığını bilelim
İyi geceler canım benim
Yoğun bi gün geçmiş canım ellerin dert görmesin yok olmadım bekliyorum. Sen?
İyi geceler tatlım
Rica ederim canım iyi gecelerÇok teşekkürler.İyi geceler.
Canım 3 gün geçti ama testler negatifSenin bat ne zamanLaRisaCca
Yaa geçmiş olsunRica ederim canım iyi geceler
Canım 3 gün geçti ama testler negatifkorona geciktiriyomuş diyorlar korona atlattım bu ay belki ondandır bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?