Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende progestan kullanıyorum 200 lük sabah 2 akşam 2 dr ne olur ne olmaz diye veriyor genelde 12. Haftada bırakıcakmışım. Ağrı oluyo ama bende kramp gibi oluyo ev işi falan yaparken 15dk iş yapıp oturuyorum bazen. Oturduğumda yada yattığımda olmuyo. Birde kabızlık çok yaşıyorum o da bazen sancı yapıyo bende.

Vajinal tablet daha etkili ve yan etkisi daha az. Sadece akıntı yapıyor kullanınca yat dinlen
E recete iletti okudum ağız yolu ile alınız diyor ama ebe vajinal alacaksın dedi. Bakalım. Eczane ne yazacak.

Bende belim kasıklarım yatınca da ağrıyor mutfağa arada atıştırmaya gidip geliyorum bir ağrı giriyor.
Progestqn vajinal mi alıyorsun

bizim sperm hasarı var, araştırdığım kadarıyla hareketsiz yaşam tetikliyormuş bu durumu. Diyorum sen de çık biraz yürü, nerdeee. Kanepeyle duygusal bağ kurmuş resmen

bizim sperm hasarı var, araştırdığım kadarıyla hareketsiz yaşam tetikliyormuş bu durumu. Diyorum sen de çık biraz yürü, nerdeee. Kanepeyle duygusal bağ kurmuş resmen
Ben de eşimin başını yedim bizde de var o durum biraz. Her akşam 1 saat spor yapıyor şimdi. Doktordan bizzat duyunca yapmaya başladı

Bende belim kasıklarım yatınca da ağrıyor mutfağa arada atıştırmaya gidip geliyorum bir ağrı giriyor.
Progestqn vajinal mi alıyorsun
Evet canım vajinal. Kapı ağız yoluylada alabiliyosun fitil olarakta. Fitil olduğu zaman yan etkisi olmuyo o yüzden daha iyi.

Aynen cnm öyle en azından burda pozitif enerji insanı yükseltiyor cnm bak biz hamile kalamiyirum diye nece sıkıntılar çekiyoruz ama bir birimize destek oluyoruz sende İyiki bizim aramizdasin cnm
Kuzumm ben çok geç katıldım biliyorsun. O kadar zor zamanlar atlattım ki. Rabbim bir an önce size de nasip etsin inşallah sağlıkla hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…