Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin canın sağolsun canım benim ben zatennnn acılarınnn esiri olmuşummmm

Bolovia canım kontrolün ne zaman ? Kaç yumurtan olmuştu? Çoğul gebelik de olabilir
Canim persembe gidicem 2 yumurtam vardi 21 ve 17mm
Bide ben gec yumurtladim yani yumurtalarim gec buyudu bu sebeple ovitrelleyi gec vurdu normalde 14 kasimda adet oldum ama ignemi 9 aralikta vurulabildim ilk iliskide 11inde oldu.

bu cogul gebeligide soyleyen 2.kisisin icinize mi dogduu acabaa

Öyle olmuş olabilir bence bu ihtimal var keşke olsan kız
Ona bende katiliyorum. Kiz bildigin cig et yiyolar. Ben onlarin hep iyi pismisini dusunuyorum
Yaptıkları yemek yemek değil gel ben sana bi yemekler yaparım parmaklarını yersin neymiş yuvarlama yapmış somer şef resmen saçmalamıştı

Canim senin yaptiklarin zaten bambaska kuzum hatay mutfagida zaten dillerre destan yani. Somer onun yanina gelemez.

Yok ya yiyemem. Ben de A archi88 gibi pişmiş hayal ediyorum
ben görünce hemen ıyk diyorum
Camasir suyu testimii kuzum
Evet beeybb
Canim senin yaptiklarin zaten bambaska kuzum hatay mutfagida zaten dillerre destan yani. Somer onun yanina gelemez.
Kaynanam antepli yuvarlamanın ertesi günü çok sinirliydi rezil etti antebi diyo bi de kalkmış bize kadar gelmiş bunu söylemek için anne dedim sakin ol adam kendine göre yorumlamış yorumlamasın diyor

Ayy inan hic bilmiyorum ne diyecegimi zordur cok ya aslinda olsa iyi olur 32yasindayim birdaha ugrasmam. Ama bakmasi da cok zordurr

Ayy inan hic bilmiyorum ne diyecegimi zordur cok ya aslinda olsa iyi olur 32yasindayim birdaha ugrasmam. Ama bakmasi da cok zordurr
Ben de 32 yaşımdayım canım evet zor olur ama kendilerini kurtarabildikten sonra ne güzel olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…