Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A
Ben de 32 yaşımdayım canım evet zor olur ama kendilerini kurtarabildikten sonra ne güzel olurlar
Aynen oyle bakalim neler olacak bende merak icerisindeyim doktor degerlerin duzenli devam edersw keseyi 4-5 ocak gibi gorebiliriz dedi

Yok vaallaaa yapmadimm
Ben testi bile suraya uye olunca ustuste yaptimm
Gazaa geliyomm sizdenn yeminlen
Uslu uslu adeti beklerdim

Allah razı olsun canım benim Ne güzel bir kadınsın sen yüreğinden öperim
Canim benim sende oylesin. Rabbim dualarini kabul etsin insallah.
Şeytan bayağı dürttü sobada ekmek ısıt da peynir arasına koy da ye diye. Ama uymadım ona
Teo masallah sana cok azimli com dirayetlisin canim. Ama arada kacamaklar yapmanda bence sakinca yok. ( seytan durtuyo yine)

A

Aynen oyle bakalim neler olacak bende merak icerisindeyim doktor degerlerin duzenli devam edersw keseyi 4-5 ocak gibi gorebiliriz dedi
Yiaaa kese heyecanı bambaşkaaa Sonra kalp atışı filan derken bir bakmışsın kucağında
Yok vaallaaa yapmadimm
Ben testi bile suraya uye olunca ustuste yaptimm
Gazaa geliyomm sizdenn yeminlen
Uslu uslu adeti beklerdim
biz de gaza geliyoruz kız mesela ben ayşenin sürekli test yapmasından acayip gaza geliyorum

Yiaaa kese heyecanı bambaşkaaa Sonra kalp atışı filan derken bir bakmışsın kucağında

biz de gaza geliyoruz kız mesela ben ayşenin sürekli test yapmasından acayip gaza geliyorum
İnsallah canim benim Sag salim duyalim o kalp atisini. Sizedee Rabbimm nasip etsin biran önce insallah

Ayseye hayranimmm bendee usenmiyodaq hec
O kadar çok istiyor ki ve o kadar umutlu ki maşallah rabbim bu azmini korusun onun

Bolovia İnsallah canim benim Sag salim duyalim o kalp atisini. Sizedee Rabbimm nasip etsin biran önce insallah
Amin canım hamilelerin duası tutarmış inşallah bize de nasip olur

Cok tesekkurler canim sanada cok gecmis olsun. Sukur hafif geciyor neredeyse sifir semptonsuz. Sanmiyorum bir sorun olacagini insallah olmazda icimizi ferah tutalim biz.
Cok tesekkurler canim sanada cok cok gecmis olsun. Hem esim hemde ben ayni anda yakalandik ama Sukur sifir semptonsuz atlatiyoruz neredeyse. Sanmiyprum korkulucak bir durum olacagini icimizi ferah tutalim biz .

Simdiden hayirli olsun canim. Biz doktorla daha gorusmedik bu ay kendisi tatilde ocak ayinda baslayacagiz insallah bir durum yada bir sorun cikmaz. Sizde tup bebek yaptiricaksiniz anladigim kadariyla.

Aynen canım biz de ateşlenmediğimiz için umutluyuz. Bakalım artık hayırlısı
Emir biraz saf bi cocuk ya. Cok kendinide ifade edemiyor sanki. Ay insallah canim. Aysenin ocakta olur insallah ya.
Öyle hissediyorum ayşe için emir evet saf ve beyefendi ayrıca fikirleri güzel özgün ve deneyimli buna rağmen özgülle yarıştı bu hafta resmen ve yarışı geride tamamladı bu hafta emir iyi değildi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…