Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sıvı olan tüpün alınması gerek. Boyutuna da bağlı ama hidrosalpenks tüp bebeği olumsuz engelliyor. Önce yumurta toplama yapıp sonra laporoskopiyle tüpü alabilirler
Evet doktorum da sizin gibi açıkladı. İki farklı ilaç kullandım bu ay, sıvı birikmesi tek tüpte ve az boyutta ama dış gebelik riskini arttırıyor dedi doktorum. Ocak ayında İstanbul'daki Bahçeci'ye gidip ameliyat olmam gerekiyor mu muayene olacağım bakalım

Allah şifa versin biran evvel yavruna kavuş inşallah

LaRisaCca bir topikte korona ilacı kullananların 5-6ayda ancak ilacı atabileceğini, bu süreçte hamile kalmamak gerektiğini yazmışlar? Sence doğru mudur?
Merhaba bende suan koronayim ve ocak ayinda tup bebek tedavisine baslayacagim hastaliginmi yoksa kullanilan ilaclarinmi etkisinden dolayi erteleniyor.

Bizde arkadaslarla aramizda soyle diyoruz
"Aksama beni aramayin pompis var"
Ahahahah o kocamın lafı pompiş.. biz balayındayken adamcağız bana utanırmış söylemeye . Aşkımmm sen pompiş mi yapmak istiyosun diyodu ilk söylediğinde çok gülüyodum sonra versiyonlarını türettik
Sesli güldümya Allah iyiliğini versin
evde test olmayınca ben
Lari tarlusal kullandin ay adet olup sonrami ogrendinn
Aşkım ocak 21 filan gibi adet olmam gerekiyordu olmadım hatta lekelenme gibi oldu sökülcem sandım adet olmadı. Tabi ben aralık ayında ikizleri düşürmüştüm adetim düzene girmedi diye düşünüyordum. Test yaptım yine de bat geçince negatif.3 şubatta doktora gittim yoğun akıntım vardı. Hcg negatif tarlusal yazdı gönderdi. Eşim dediki birkaç gün içme belki gebesindir, bekledik, bu sırada adet olcam diye fıtı fıtı da yapıyoruz sonra baktım olacağım yok test yaptım birkaç gün sonra, negatif.. içtim tarlusalı. Adet olmadım. Doktora gittim ve hcg 463 mü ne çıkmıştı.. böyle öğrendik :)
Merhaba bende suan koronayim ve ocak ayinda tup bebek tedavisine baslayacagim hastaliginmi yoksa kullanilan ilaclarinmi etkisinden dolayi erteleniyor.
Öncelikle çok geçmiş olsun umarım semptomsuz ve hafif geçiriyorsundur acil şifa dilerim. Ben de aynı durumdayım. Ben iyileştim de adeti bekliyorum tüp için. Ama corona olanların spermleri zarar görüyor ve kadınların da yumurta kalitesi düşüyor diyorlar bu yüzden erteleniyormuş. Bana şuan öyle bir bilgi vermediler. Adet olunca arayacağım öğreneceğim durumu.

Benim de ocak sonu başlama ihtimalim vardı. Ama şuan net değil canım. Benden ya da ilaçtan ziyade erkeklerde sperm hasarı ya da düşüklüğüne yol açma ihtimali sebebiyle doktorum eşimin test yaptırmasını istedi.

Canim bi yandan sizi takip ediyorum , bi yandan masterchef izliyorum. Birde ocakta dogum yapacak bi arkadas vardi baska bi topikten tanidigim onu takip ediyodum. Takiliyom oyle. Sen napiyon kuzucum .
Kuzu bakma benim canım çok çekti hatta eşime dedim hamile olursam havuç dilimi aşereceğim

Köy 1.5 saat mesafe. Ayrıca yolu şehirler arası yol yasak sebebiyle pazartesi sabah döneceğiz canım.
Anam bacım özlüyorum ben seni ya çekmiyo da orda
Ya bu ay regli soonrasi cok kasik agrim var anlamadim yumurtlama mi diye dusunuyorum ama bukdr erken bilemedim
7gun surerdi mesela 5te bitti
Acaba kistmi oldu diye duusnuyorum
Ama bi yumurta vardi regli oldum kalmasi imkansiz sankim
Aşko sen üşütmüşsündür ama ovülasyon dönemi standar olmayabiliyor bazen daha erken bazen daha geç de olabilir o yüzden ovü varsa yapsan iyi olabilir bence. İdrar yaparken yanıyosa çok akıntı varsa ülütmüş olabilirsin
Canim bi yandan sizi takip ediyorum , bi yandan masterchef izliyorum. Birde ocakta dogum yapacak bi arkadas vardi baska bi topikten tanidigim onu takip ediyodum. Takiliyom oyle. Sen napiyon kuzucum .
Ben de masterchef bakıyorum baklava yapıyolar bugün eleme olacak mı?

Yok en yüksek puan alan elenmekten kurtulacak. Ben de çok özlüyorum ya. Şebeke zorluyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…