Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağolun kızlar hamd olsun büyük hasar yok. Psikolojik etkisi daha fazla oluyor. Geçen yıl da transferden 1 gün sonra 6.8 oldu. Depremle yaşamak zor maalesef
Kuzum geçen seneyi hatırlıyorum strese sokmuştu seni de o halde Allah korusun afet çok zor gerçekten

Forum bi buna şahit olmamıştı diycem ama kesin bu da vardır bu arada hiç belirtin var mı?
Yok kız.. sanki hafif kabız gibiyim yaparken zorlanıyorum bir de diş etlerim şiş, idrarım parlak sarı zeytinyağı gibi ha bir de iştah artışı.. zorlayınca bunlar çıkıyor göğüs ağrısı kasık ağrısı filan hiç yok canım. Sende var mı belirti?
Bugün 13. Günün akşamı. Biraz regl ağrısı gibi ağrım var ve az önce de test yaptım negatif çıktı
Canım daha değişebilir. 14.-15. Günlerde çizgi gören arkadaşlarımız oldu.. sabır biraz inşallah gebesindir
Günaydın kızlar. Güne şiddetli bir depremle uyandık maalesef
Canım benim..
Günaydın kızlar, bende bu ay ovitrelle vuruldum, iğne gününü saymazsak bugün 10. Gün. Düne kadar pozitif çıkıyordu bugün negatife döndü normal mi? Tekrar pozitife dönme ihtimali var mı?
Günaydın canım evet tabiki bu ihtimal var zaten iğne etkisi yeni geçmiş 14. Gün tekrar test yap kesin sonucunu o zaman görürsün. Tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın
Sağolun kızlar hamd olsun büyük hasar yok. Psikolojik etkisi daha fazla oluyor. Geçen yıl da transferden 1 gün sonra 6.8 oldu. Depremle yaşamak zor maalesef
Canım günaydın nasılsınız? Kaç şiddetinde oldu? Şimdi uyandım daha çok üzüldüm

İnşallah çok teşekkür ederim

ay bugun 14. bugun de negatif çıktı

Ben burdayim canim .Ev isleriyle ugrasiyorum bi taraftan. Sen napiyosun.
Napim canım ben de balkonda güneşleniyorum öyle güzel bir güneş varki hava 17 derece ama tabi dışarısı rüzgar kıyamet balkonumuz kapalı olduğu için güneşten faydalanıyoruz şükür archi cim sen reflü yatağı aldın mı

Ohh miss gibi havayi degerlendiriyorsun. Yok canim henuz hic bisey almadim. Dusunki kendime bi pantolon bile alamadim. . Cok sukur simdilik bi mide yanmasi yasamadim ama. Ne zaman basliyo yanmalar.

Ohh miss gibi havayi degerlendiriyorsun. Yok canim henuz hic bisey almadim. Dusunki kendime bi pantolon bile alamadim. . Cok sukur simdilik bi mide yanmasi yasamadim ama. Ne zaman basliyo yanmalar.
Yok tatlım kendine değil bebeğe başı yüksekte olsun diye Ama senin mide yanmaların 6. Ayda başlar

Canim cok cahilim bu konuda bana bak ya . Pandemiden dolayi is disinda disari cikmiyorum kuzum. Ne almam lazim cok ta bilmiyorum.
Hani bebek uyurken başı biraz yukarda durursa reflüsü azmaz kusmaz filan deniyor ya.. o yüzden sordum

Bende korkumdan yeni yeni biseylere bakiyorum. Olsun canim seninki daha garanti. Hazira gelicek bebisin. Sen regl olmadin dimi.
Yok hayatım niye korkuyosun sende herşey yolunda bereket. Bende öyle değildi perde vardı ,bilmedik ki.. yok kuzum olmadım. Gebelikte bazen olur ya sancı gelir 1-2 saat durur gider. Öyleyim. Olacağım zamanı bekliyorum

Con sukur canim suan gayet iyi gidiyoruz. Ama insanin olumsuz bi tecrubesi olunca ister istemez biraz korkuyla yaklasiyo sanirim. Ama bence senin adet simdilik gelmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…