Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En azından çelişkide kalmamış oldun canım. Hayırlısı önümüzdeki aya inşallah

Ben 1 senedir beklıyorum iğne vurundum allahım isteyen bütün herkese nasip etsin inş allahım herkese annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin ben hergün aglıyorum neredeyse ama aglama rabbim vermek istedikten sonra bunlar sadece bahane bana yumurtalıgın buyumuyor olmaz dediler tup bebek dediler Baska doktora gittim güldü o doktor körmüş dedi iğne vurundum şimdi test yapmayı beklıyorum yıne tutmaz ise rabbim zamanını beklıyordur diyorum allahım nasip eder inş

Fameran
İn fiyatını bieln varmı

Insallah LaRisaCca canim bugun doktor aradi yeniden ignelere basliycaz insallah olur

Amin canım benim. Doktorun da iyisi o kadar önemliki.. bizim için zor rabbim için kolay.. ol desin olsun inşallah
Fameran

İn fiyatını bieln varmı
Ben hiç kullanmadım ama sanırım klomen 20₺ filan

Amin canım benim. Doktorun da iyisi o kadar önemliki.. bizim için zor rabbim için kolay.. ol desin olsun inşallah

Ben hiç kullanmadım ama sanırım klomen 20₺ filan
Ben klomeni reçeteden dolayı 6 liraya almıştım reçete lyle alınca indirimli geliyo

kuzummmmm bu benden her ay gelirrr bu bebek mi yoksa pıhtımı ben kaç doktora gösterdim net bir cevap alamadım kimisi pıhtı dedi kimisi bebek sen bnmkini görsen daha büyük
E bugüne kadar böyle birşey bende ilk defa oldu canım. Pıhtı uzayan yapışmış gibi siyah kan başka o arada oluyor. Ama bu et yani inceledim

Insallah guzel olur hersey senin icinde Rabbim yardimcimiz olsun adet gelmesi icin bisey vermedimi doktor
İnşallah canım. Yok vermedi önce 1 hafta bekleyelim dedi. Şubat ayındaki gebelik de böyle olunca adam tarlusal vermek istemedi
Lariş yeni totemler mi bulsak acep
Ben kahveyi kesme totemi yapıyorum kahve içmezsem bebiş tutunacak
Ben klomeni reçeteden dolayı 6 liraya almıştım reçete lyle alınca indirimli geliyo
Yine reçeteyle alacan ya akıllım yine ucuza gelecek

E bugüne kadar böyle birşey bende ilk defa oldu canım. Pıhtı uzayan yapışmış gibi siyah kan başka o arada oluyor. Ama bu et yani inceledim
Tamam işte kırmızı ya da siyah olur zaten bende de böyle aynı hatta daha büyük oluyor, sert et gibi

üzülmeeee bbgmmmmm ağlama nolursunnn kıyamammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…