- 28 Ağustos 2020
- 743
- 4.312
- 43
- 41
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #55.261
En azından çelişkide kalmamış oldun canım. Hayırlısı önümüzdeki aya inşallahGençler gittim yaptırdım
Hepimizin aklındaki soru işaretleri gitsin diye
Eki Görüntüle 2749179
En azından bu defa küçüktür 2 çıkmadı :)) doktor rahmimin kalın olduğunu söyledi “adet olmazsan 1 hafta sonra gel hcg bakalım “dedi. Öyle işte.. ben de biraz alışveriş yapıp gözyaşlarımı silerek eve döndüm
Tamam canım bakıyorum çok özel değilse burdan sor merak edip okuyanlar bilgi sahibi olurcanım ozelden yazdım yardımcı olabılırsen sevınırım.
Öyle işteHmm tamam balım
Sağol canım benimEn azından çelişkide kalmamış oldun canım. Hayırlısı önümüzdeki aya inşallah
Ben 1 senedir beklıyorum iğne vurundum allahım isteyen bütün herkese nasip etsin inş allahım herkese annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin ben hergün aglıyorum neredeyse ama aglama rabbim vermek istedikten sonra bunlar sadece bahane bana yumurtalıgın buyumuyor olmaz dediler tup bebek dediler Baska doktora gittim güldü o doktor körmüş dedi iğne vurundum şimdi test yapmayı beklıyorum yıne tutmaz ise rabbim zamanını beklıyordur diyorum allahım nasip eder inşGençler gittim yaptırdım
Eki Görüntüle 2749179
En azından bu defa küçüktür 2 çıkmadı :)) doktor rahmimin kalın olduğunu söyledi “adet olmazsan 1 hafta sonra gel hcg bakalım “dedi. Öyle işte.. ben de biraz alışveriş yapıp gözyaşlarımı silerek eve döndüm
Teşekkür ederim Allah razı olsun inş öyledir allahım isteyen herkese versin inşallahİnşallah gebesindir tedavin hayırlı olsun canım
İn fiyatını bieln varmıCanım benim her adetimde bu tip parçalarım gelir. Et gibi kan pıhtısıdır bunlar korkulacak birşey yok. Adetin 1-2 gün değişebilir bu kimyasal anlamına gelmez ayrıca kan testin negatifti ve senin gebelik testlerin en imkansız erken vakitte bile silik çizgi çıkıyor . Bence bir problem yok. Ama için rahat etsin istiyorsan doktora görün tabi.
Hadi hayırlısı üşütüp hasta olmayasın :) dikkat et
Ahahah :)) misal böyle birşey işte
14.gün net sonuç belli olur.Kaç gün sonra adet görülüyor acaba yada kaç gün sonra test yapmamız gerekiyor ben de yumurta catlatma iğnesi oldum ama bugun 11 gunum yardımcı olurmusunuz
InsallahCanım benim ben iyiyim aleti bekliyorum sen nasılsın
Canım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gibi kalırsın evet canım söylediklerinin hepsini üç ay kullandım yardımcı olabileceğim bir şey olursa mutlu olurum rahat rahat sorabilirsin
Afiyet olsun öğretmenim
Şifa olsun canım yarasın
Hadi hayırlı haberlerle inşallah
Evet bebeğim
Sana da merhaba Ajda Pekkan
Ahh canım benim yaYeni ay yeni umut olsun inşallah
Kız baya kilo almışsın hemen diyet
Canım adetin 2. Günü gitmelisin
Bergüş nasılsın? Ben de @peraares ten bekliyorumgüzel haberi olabilir test yaptın mı canım
Canım benim iyiyim sen nasılsın? Özledim seni hafta sonu .. neler yaptın? Enişte napıyoinşallah kuzum inşallah hiç umudum yok
Amin canım benim. Doktorun da iyisi o kadar önemliki.. bizim için zor rabbim için kolay.. ol desin olsun inşallahBen 1 senedir beklıyorum iğne vurundum allahım isteyen bütün herkese nasip etsin inş allahım herkese annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin ben hergün aglıyorum neredeyse ama aglama rabbim vermek istedikten sonra bunlar sadece bahane bana yumurtalıgın buyumuyor olmaz dediler tup bebek dediler Baska doktora gittim güldü o doktor körmüş dedi iğne vurundum şimdi test yapmayı beklıyorum yıne tutmaz ise rabbim zamanını beklıyordur diyorum allahım nasip eder inş
Ben hiç kullanmadım ama sanırım klomen 20₺ filanFameran
İn fiyatını bieln varmı
Yaaa
kuzummmmm bu benden her ay gelirrr bu bebek mi yoksa pıhtımı ben kaç doktora gösterdim net bir cevap alamadım kimisi pıhtı dedi kimisi bebek sen bnmkini görsen daha büyük2 buçuk, 3 cm uzunluğunda
Eki Görüntüle 2749155
Insallah guzel olur hersey senin icindeYaaaben de adet gelirse tüpe başlicam
Lariş yeni totemler mi bulsak acepTamam canım bakıyorum çok özel değilse burdan sor merak edip okuyanlar bilgi sahibi olur
Öyle işte
Ben klomeni reçeteden dolayı 6 liraya almıştım reçete lyle alınca indirimli geliyoAmin canım benim. Doktorun da iyisi o kadar önemliki.. bizim için zor rabbim için kolay.. ol desin olsun inşallah
Ben hiç kullanmadım ama sanırım klomen 20₺ filan
E bugüne kadar böyle birşey bende ilk defa oldu canım. Pıhtı uzayan yapışmış gibi siyah kan başka o arada oluyor. Ama bu et yani inceledimkuzummmmm bu benden her ay gelirrr bu bebek mi yoksa pıhtımı ben kaç doktora gösterdim net bir cevap alamadım kimisi pıhtı dedi kimisi bebek sen bnmkini görsen daha büyük
İnşallah canım. Yok vermedi önce 1 hafta bekleyelim dedi. Şubat ayındaki gebelik de böyle olunca adam tarlusal vermek istemediInsallah guzel olur hersey senin icindeRabbim yardimcimiz olsun adet gelmesi icin bisey vermedimi doktor
Ben kahveyi kesme totemi yapıyorumLariş yeni totemler mi bulsak acep
Yine reçeteyle alacan ya akıllım yine ucuza gelecekBen klomeni reçeteden dolayı 6 liraya almıştım reçete lyle alınca indirimli geliyo
bana ilk tüp bebek denemem die dna hasarını yapmadılarCanım tüp olucağı zaman spermlerin dna larına bakılıyo ve en sağlıklı olanları seçiliyo haliyle sorunlar en aza indirlmiş oluyor.
Tamam işte kırmızı ya da siyah olur zaten bende de böyle aynı hatta daha büyük oluyor, sert et gibiE bugüne kadar böyle birşey bende ilk defa oldu canım. Pıhtı uzayan yapışmış gibi siyah kan başka o arada oluyor. Ama bu et yani inceledim
üzülmeeee bbgmmmmm ağlama nolursunnnGençler gittim yaptırdım
Eki Görüntüle 2749179
cnmm bnmkide et parçası ztn sert olurE bugüne kadar böyle birşey bende ilk defa oldu canım. Pıhtı uzayan yapışmış gibi siyah kan başka o arada oluyor. Ama bu et yani inceledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?