Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu normal bişey mi yani yani kimyasal gebelik değilse, neden oluyor o et parçası? Bende İlk defa oldu çok şaşkınım.
canmm o yumurtalıklarla yada rahimle olan bsey adetle atıyor vücut sancı yapar hatta bnde onları düşürdükten snra sancım biter sert olur dedign gibi korkulack bsy degl bn dktorlara da sordm önemli görmediler. ama snn için rahat etmeyeckse fotoda çekmişsin doktora görün istersn

e ben zaten nadiren içiyorum

Yaa larii adet olmadığın sürecee var bir umut bak 0 değil değerin rahim duvarında kalınlaşmış belki bir umut Böyle 2 ile yükselen çok kişiler vaar

Acaba merkezden merkeze mi değişiyor bu fiyatı da etkiliyo olabilir. Raporlumuydu ne kadar verdin
yok cnm raporlu değildim tüp bebek ilaçlarla beraber ortalam 17 bini bulmuştu. evet bana da ek ücreti oldugunu söyledir ama genelde ilk tüp bebek deneyenlere yapmıyorlarmış cnm bize böyle söylendi olblr belkide merkezdn merkeze değişiyorr

Yumurtlama zamanından önce doktora gideceğim, göstereyim bakalım ne diyecek. Bide smear testi yaptırayım.

Bu normal bişey mi yani yani kimyasal gebelik değilse, neden oluyor o et parçası? Bende İlk defa oldu çok şaşkınım.
Evet canım oldukça normal. Sen kimyasal yaşamadın ki.. kimyasal olsan hcg 50 lere kadar yükselir ve sonra düşer adet olursun
bugn kü menüler neler beybilerr
Katıklı ekmek, mercimek çorba bir de dünden kremalı makarna var canım
e ben zaten nadiren içiyorum
Tühh seni zorlamayacak birşey buldum bi tek ben zorlanıcam
Yaa larii adet olmadığın sürecee var bir umut bak 0 değil değerin rahim duvarında kalınlaşmış belki bir umut Böyle 2 ile yükselen çok kişiler vaar
Nerde o kişiler bebeğim beni bulsunlar

Geç döllenme mi oluyor ? Bu değerde bir gebelik bailangıcı sözkonusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…