Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklediğin bir durumdu zaten. Umarım tez geçer etkisi kuzum

Benım de. 14. Gün sabah miratech testi ile cizgili cıktı simdi yaptım bebetime ile hiç çizgi cıkmadı. Hangisine güvenmeliyim

Bak bu olur. Beleşten ısınayım diye kendi de atlar gönüllü olarak
Nerde beleş oraya yerleş
Beklediğin bir durumdu zaten. Umarım tez geçer etkisi kuzum
İnşallah canım benim
Benım de. 14. Gün sabah miratech testi ile cizgili cıktı simdi yaptım bebetime ile hiç çizgi cıkmadı. Hangisine güvenmeliyim
Canım testinin fotoğrafını çekip atar mısın

İdrar testi de pozitif çıktı işte o gün kan verdi beta 120 bişeydi.
CANım yengen o zaman adeti 1 hafta geçtikten sonra hcg öğrenmemiş o zaten bat günü yapsa öğrenecekmiş. Ben de sandım ki 8. Günü 10 filan oldu değeri ve yükseldi

Kan yapmadı, ama idrar testi her gün yaptı birşey çıkmıyordu, çıktığı gün 8-9 gün aletinden geçmişti işte o günde kanda o değer çıktı. Ama 8 gün sonra o değer çok düşük bat günü yapsa öğrenemedi bence.

Bakalım bizim sonumuz ne olacak

Sana güzel şeyler mi söylüyor canım. Bu lamba cini
Yok canım onu kastetmedim yani yorumlaması neden o tarz değil, bide altında cinin öyle fotosu olmuyor. Falaaddin mi sizinki de? Ben güncellemedim diye belkide, yorumlaması farklı.

Yok canım onu kastetmedim yani yorumlaması neden o tarz değil, bide altında cinin öyle fotosu olmuyor. Falaaddin mi sizinki de? Ben güncellemedim diye belkide, yorumlaması farklı.
Evet canım sen fal baktırıyosun sanırım şuan benim paylaştığım gibi ama teo cin var ya falaaddinde lamba ovalıyosun çıkıyor ona baktırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…