- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #55.441
Ayseee1987 Canim sonrasinda bi takip et
Regli bitiminde icin rht etmicekse bi doktoruna danis
Kimyasal olsa daha cok gecikme yasaman gerekmezmiydi ?
Kuzum senin degerin hala yükselme ihtimalin var bence ki insallah yukselir. Umut veripte uzulmeni de istemiyorum ama degerin yukselmesini senin kadar cok istiyorim tatlim.Gençler gittim yaptırdım
Hepimizin aklındaki soru işaretleri gitsin diye
Eki Görüntüle 2749179
En azından bu defa küçüktür 2 çıkmadı :)) doktor rahmimin kalın olduğunu söyledi “adet olmazsan 1 hafta sonra gel hcg bakalım “dedi. Öyle işte.. ben de biraz alışveriş yapıp gözyaşlarımı silerek eve döndüm
Benide yazin canlar. Bu erkek milleti hep ayni. Birakip kacmak lazim bazen.Gecen okuduklarimin arasinda bi dunya turu okudum
Adamlari birakip benide yazin o listeye
Bak falci bile bunu soyluyoEki Görüntüle 2749441
Buyrun burdan yakın..
Dikkat et kendine canımmm , amiiin hepimizinkini inşallahBu gün bel ağrım arttıne yatabiliyorum ne oturabiliyorum
Allah razı olsun canım Allah dualarımızı kabul eylesin..
Ahhhh şuan en çok ihtiyacım olan şeyEki Görüntüle 2749493 Buyrunn cayaaa bacilar
Archi cim Rabbimden umudumu kesmedim istemeye devam ediyorum ama bir yanım da dizginliyor beni. Bizim için zor onun için ise koşay, ol desin olsun inşallah hayırlısıylaAyseee1987 canim kimyasal uzmani sayilirim. 400 ustu degerlede 23 degerlede kimyasal yasadim. 400 ustu olan adetim 5 gun falan gecikmisti. 23 olanda gecikme olmadi mesela. normal adetten farki yoktu 23 le olanin. 400 olandada daha agrili ve daha pihtiliydi.
Kuzum senin degerin hala yükselme ihtimalin var bence ki insallah yukselir. Umut veripte uzulmeni de istemiyorum ama degerin yukselmesini senin kadar cok istiyorim tatlim.
Benide yazin canlar. Bu erkek milleti hep ayni. Birakip kacmak lazim bazen.
Bak falci bile bunu soyluyo
Lariimm ozledim siziAhhhh şuan en çok ihtiyacım olan şey
Archi cim Rabbimden umudumu kesmedim istemeye devam ediyorum ama bir yanım da dizginliyor beni. Bizim için zor onun için ise koşay, ol desin olsun inşallah hayırlısıyla
Bende okudumm haber alanlar varmis insallah pozitiftir
Ben de seni çokk özledim kuzuşLariimm ozledim sizi
Canımlar hafta sonu yaptığı testte negatifti pozitife dönmesi için dua ediyoruzBende okudumm haber alanlar varmis insallah pozitiftir
Haftasonu kaçıncı gündü ki acabaBen de seni çokk özledim kuzuş
Canımlar hafta sonu yaptığı testte negatifti pozitife dönmesi için dua ediyoruz
Ohhh şifa olsun bbgmmmTavukları pişirmişemyanına siyez bulgur pilavı ve semizotu salata
Offff dehşet görünüyor balım afyt olsunYöresel takildim ben bugün Eki Görüntüle 2749346
Ahh ya şu an adet günü adet olmadığımda yada 1 gün geciktiğimde neden gidip kan testi yapmadım diye çok pişmanım. En azından Aklımda soru işareti kalmazdı.Ayseee1987 canim kimyasal uzmani sayilirim. 400 ustu degerlede 23 degerlede kimyasal yasadim. 400 ustu olan adetim 5 gun falan gecikmisti. 23 olanda gecikme olmadi mesela. normal adetten farki yoktu 23 le olanin. 400 olandada daha agrili ve daha pihtiliydi.
Kuzum senin degerin hala yükselme ihtimalin var bence ki insallah yukselir. Umut veripte uzulmeni de istemiyorum ama degerin yukselmesini senin kadar cok istiyorim tatlim.
Benide yazin canlar. Bu erkek milleti hep ayni. Birakip kacmak lazim bazen.
Bak falci bile bunu soyluyo
Kuzum çok güzel olck sonu sen hiç merak etme güzel düşünelim güzel olsun yarın güzel haberleri alacagmıza bn çok eminmmmİnşallah canım sağlıcakla yeter ki gelsin sağlık haberlerini alayım çekerim ağrısı..
Kuzum fotonu gordum. Yanliz bu kimyasal oldugunu yada olmadigini gostermez.bu tarz pihtilar normal zamandada gelebiliyor en azindan benim normal zamanlarimdada gelmisligi var. Kimyasalda zaten herhangi bisekilde olusum yok sadece hcg yukseliyor. Ondan dolayida rahim kalinligi biraz fazla artiyor normal adet donemine gore. Hcg yuksekligini gorseydin ve yine adet olsaydin uzulecektin tutunamadi diye. O yuzden bunu dusunme. Kimyasalin arkasi erken gelir derler. Vucudun kendini gebelige hazirliyo demisti doktorum iki ay ust uste yasayinca. Oylede oldu. Insallah seninde bu bi kac ay icinde olur canim. Akisina birak biraz kafa rahatlayinca olma ihtimali yukseliyorAhh ya şu an adet günü adet olmadığımda yada 1 gün geciktiğimde neden gidip kan testi yapmadım diye çok pişmanım. En azından Aklımda soru işareti kalmazdı.
Kimyasal yaşadığında adetinde parça gibi birşey geldi mi? Yapısı nasıldı? Benim gönderdiğim fotoyu gördün mü canım? Sence o neyin nesidir? Kistmi,rahim duvarı mı,kimyasal mı yada başka bir fikrin var mı?
Yumurtlamadan onceki oliski pik gunu mu idiYumurtlamadan 1 gün önce tek ilişki ve hala o ilişki son ilişkim
Bu teoriyi çok yerde okumuştum ki uygulama takiplerinde de yumurtlamadan önce doğurganlık yazıyor.
Yok regl bitiminde
36 ve 1 kere 37 oda geçen sene bot kalın çorapla giymek için kalıpta biraz küçüktü
Teşekkür ederim canım çok uğraştırıyor ama değiyorOffff dehşet görünüyor balım afyt olsun
Iyi geceler canimGüzel anne ve anne adayları hepinize iyi geceler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?