Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fotograf renk ayarıyla baya oynadım cünkü fotoğrafta hiç belli olmuyordu ancak gözle bakıldıgında görüyordum ben.

Eklentiler

• 0269F3EC-79B5-44B1-A0EB-E7D5F9166E44.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 43
Fotograf renk ayarıyla baya oynadım cünkü fotoğrafta hiç belli olmuyordu ancak gözle bakıldıgında görüyordum ben.
Canım burda çizgi epey görünüyor
Kahve içmiyorum ne yapayım. Lari ya fincanı bana yollasana bir de ben yükleyeyim
Yok kız benim niyetime iç i seçtim :))
Ama az önce başka marka ile yaptım bişi cıkmadı.
Canım markaların ölçüm hasaasiyetleri değişiyor. Bebetime sanırım 20ml den yukarıyı ölçüyor miratech daha hassas.
Insallah LaRisaCca hepimiz Anne oluruz
Amin canım benim

Ah bat’daşım. Ruh sağlıgımı kaybetmesem iyi egzamalarım pörtledi. Uykular haram oldu. Benım normalde 14 gün doldu ama 35 günlük döngüme göre bata daha 7-8 gün daha var
2 gün geriden geliyorum ben de.Perşembe yasaklar başlamadan önce kan testi yaptıracağım 15.gün oluyor.Beklemek çok zor.

2 gün geriden geliyorum ben de.Perşembe yasaklar başlamadan önce kan testi yaptıracağım 15.gün oluyor.Beklemek çok zor.
Ben de perş gidip tekrar kan vermeyi düşünüyorum birşey varsa 2.9 olarak kalmayacaktır artacaktır

Benım de. 14. Gün sabah miratech testi ile cizgili cıktı simdi yaptım bebetime ile hiç çizgi cıkmadı. Hangisine güvenmeliyim
Canim sey ben marka olarak bilmiyorum ama ben resimde cift cizgi gordum hicbisey olmasa 2.cizgi cikarmiydi?
Benim 13. Gun sabah erken gebelik testiyle 2. Cizgi cikmadi ama aksam uzeri normal ucuz olan testten yaptim 2. Cizgi cikmisti bence beta baktirmalisin kesin cozumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…