Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eşim boga,ben koc yukselenim oğlak

Canım benim sizde benim aklımdasınız bakıyorum buralara arada bir iyiyiz Allaha şükür. Evden çalışmaya devam ev kuşu oldum iyice. Siz neler yapıyorsunuz. Bir sıkıntı yok değil mi

Bugün 9 da uyandım uyumamak için kendime bahane olarak burayı buldum 4 gibi uyudum film falan izledim kocam uyurken ya kötü alışkanlık oldu 11 12 ye kadar uyumak şimdi uyumazsam gece erken uyurum biraz düzene girer ıns 7 den sonra tv karşısında uyuklamam

İyiyim canısı oturuyorum öyle müşteri gelmesinş bekliyorum sen napıyosuuun
Ne iş yapıyodun beybisi sen
eşim boga,ben koc yukselenim oğlak
Ben boğa yım bana da bu yorum geldi :)
Canım benim sizde benim aklımdasınız bakıyorum buralara arada bir iyiyiz Allaha şükür. Evden çalışmaya devam ev kuşu oldum iyice. Siz neler yapıyorsunuz. Bir sıkıntı yok değil mi
Sıkıntı yok canım adetim 8 gün geçti dün kan testi yaptırdım 2.9 doktor adet olmazsan 1 hafta sonra gel hcg bakalım yine negatifse ilaç vericem dedi. Kısa çalışma devam ettiği sürece ben de evdeyim kuzum
Valla ben dün erken uyuyakalmışım bugün de ömür için erken kalktım bir de merveyi merak ediyorum gözüme uyku girmedi

Ayy inşallah grç döllenmedir

Valla ben dün erken uyuyakalmışım bugün de ömür için erken kalktım bir de merveyi merak ediyorum gözüme uyku girmedi
Merve benimde aklımda niye bam yedi ki yada kaç gün yedi

ovıtrellenın 7. günü. sağlıkcıyım bnde bu arada beta hcg iş yerımde kolaylıkla baktırabılırım. gıdıp yaptırmamak ıcın kendımı zor tutuyorum. artık sunu dusunmeye basladım olsun ıgne etkısı de olsa ılk defa pozıtıf bısey gormus olursun dıyorum kendı kendıme. bırının yorumunu okmustum7. ve 9. gün beta baktırmıs 12. günde artıs devam edınce gebe oldugunu anlamıs. aklımda bırı de sacmalama otur dıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…