Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanimlar lüften biri cevaplayabilirmi, acaba klomen sonraki ay Karinda bi tuhaflik normalmi? Yani sanki yumurtaliklar cok büyük gibi hissetmek normalmi? Nezaman Gider bu etki?
Bence psikolojik bi his bu çünkü benim yumurtalar 24 e kadar ulaşmıştı hiç bisi hissetmedim

Burnuma surekli bi koku geliyor boyleee nemlii gibi
Evdeki herseyi kokladim
Esimm Koltukta oturuyo onu da kokladimm
diyoo senin bu huyundan nefret ediyorumm
Ya sizde bukdr koku konusunda hassasmisiniz
Ben de öyleydim hatta bana narkotik diyordu ama zalım korona koku duyumu aldı, hala eksik koku alıyorum
Sen de bayağı iş yapmışsın. Ben de biraz uyudum. Sonra kalktım çamaşır koydum makineye, sporumu yaptım. Yarına eltimler yemeğe gelecek hazırlık yaptım, biraz sayfaya bakayım dedim.

Evdeki herseyi kokladim
Eve girerken pişen yemeği direkt tespit üstüne bir de, patlıcan, fırında pişmiş falan diye pişirme yöntemini bile anlarım

Yumurtlamadan onceki oliski pik gunu mu idi
Hayır pik i beraberlikten sonra ki gün gördüm..
Ama değerlendiremedik bazı aksaklıklar yüzünden ki sonrasında hiç eşimle beraber olmadım. Durumda böyle olunca hala adam bekliyor

ohhhh ne yemek yapacksın bakalım bbgm

kuzummmmm dualarımız seninle tabikiii herşey güzel olacak sen içini ferah tut yeter ki hadi seni burada dört gözle bekliyoruz

Hayır pik i beraberlikten sonra ki gün gördüm..
Ama değerlendiremedik bazı aksaklıklar yüzünden ki sonrasında hiç eşimle beraber olmadım. Durumda böyle olunca hala adam bekliyor
Canım sen o zaman ki ilişkiyle mı gebe kaldın bende piki gormeden önceki iki akşamı değerlendirme bildim pik günü eşim görevdeydi ertesi gün saat 3 te test yaptim testte çatlamıştı gecesi değerlendirebilirim inşallah bi doktorun dediği tez doğru olur
Güzel haberler bekliyor olacağız herşey güzel olacak güzel güzel kalp atışlarını dinle ben kontrole gittiğim zaman önce ki hastanın bebeginin kalp atışlarını duyunca ağlamıştım çok bekledigim an olduğu için ama stres yapma sonuçta bebiş seninle ❤

Kuzummm günaydın hayırlı haberlerini sağlıklı haberlerini bekliyorum rabbim inşallah mutluluğunu daim edecek

Evdeki herseyi kokladim
Ahahahah adet olmasan gebelik mi dicem
Yumurtlamadan onceki oliski pik gunu mu idi
Önceki gündü yanlış hatırlamıyorsam sonra hiç değerlendirmedi
Hanimlar lüften biri cevaplayabilirmi, acaba klomen sonraki ay Karinda bi tuhaflik normalmi? Yani sanki yumurtaliklar cok büyük gibi hissetmek normalmi? Nezaman Gider bu etki?
Canımm bu gibi ilaçların etkisi sonraki aya da kalır ve yumurta gelişiminin güzel olmasına katkıda bulunur ama klomenden sonraki 2. Adetten sonra etki bitiyor. Ovü ile yaptığım takiplerden anlayabiliyorum bunu
Yoo saçma bir şekilde akşam 7de uyumuşum yeni uyandım geri yatıcam. Ya hamileyim ya hasta
Ahahahha inş bebiştendir canım
Canımm sana dua etmeye geldim sabah sabah:) hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
benımde burc yorumumda aıleye yenı bır bırey katılabılır gebelık haberı alabılırısnız dıyor . cıldırecegımmmmm
Boğa burcumusun kız
Canım benim Aklımdasın, seni unutmuyoruz ve seviyoruz bunu bil diye arada sana sesleniyorum Nasılsınız bebişinle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…