Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
demiii sorunsuz bi gerçekleşsin transfer hele
ohhh süpersin bnde içmedim hiç üniversite yıllarımda bi kaç defa içmişliğim var
içmee kafeinnn yasakkk sagaaaa

kız haftanın yarısı annemden geliyor zaten Şuan yakın oturuyoruz. Taşınınca bayağı zorlanacağım maalesef. Yakınken bebişim olsa ne güzel olurdu
yaaa aynen kuzu yakınken çok rahat haklısın bnde annemle altlı üstlü olunca o rahatlıga erdim gerçekten yavrum başım skıştığı an ynmda allah eksik etmesin başımızdan

demiii sorunsuz bi gerçekleşsin transfer hele
ohhh süpersin bnde içmedim hiç üniversite yıllarımda bi kaç defa içmişliğim var
içmee kafeinnn yasakkk sagaaaa
Canım çok baskı altındayım kocim kahve yap da içek dedi ben gidiyom sana yapim dedim

Ben klomen kullandığımda çatlatma iğnesi sonrası doktor kontrole çağırmadı malesef. bu yüzden tedavim ve 3 ayım boşa gitmiş gibi hissediyorum. çatlamadıysa boşu boşuna umutlanıp test yaptım. sizi çağırmış mıydı?

uzaktan gülmüyom da ,şurda iki saat boş bıraktım sayfa yığmışsnız bi sürü. ancak geliyorum. acıyın bana sizin kadar fit değilim nefes nefese kaldım
yok yok sen yrulmaaa kuzu vallahi bazen bnde yetişemiyorummm hızlarınaaa sonra da aklım kalıyooo

ben sırf bu yüzden önce alıntılıyorum ,sayfaları bitirince bakıyorum cevaplar verilmiş, üstüne çay ,kahve içilmiş konu değişmiş. mecbur siliyorum beğenmekle yetiniyorum.
aynı bennnnn gidiyorum bakınıyorumm alıntılıyorummm yoruluyorum o kdr snra bi bakıorm o konu kapanmış

Evet canım çağırmıştı ama iğneden sonra şansın yok en geç 40 saate kadar çatlar eğer gün aşırı da değerlendirdiysen tedavin boşa gitmemiş demektir bence

genelde çağırmıyorlar galiba canım. Benim 2 aşılamamda da çatlama ile ilgili birşey demediler.

Bana catlatma ignesinden sonra adetli olursan 3.günü olmazsan 1 hafta 10 gun gecikirse gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…