Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lumix ten haber alan var mı
Ben burdayım da konuşmalara yetişemiyorum okuyorum hep, durumları sorarsanız aynı, düşündüm taşımdım 6ay kadar kendi haline bırakayım dedim, doktora da gitmiyorum ovülasyon testi de yapmıyorum öyle takılıyorum, doktorum adetin 6. ve 16. Günleri arasını gün aşırı değerlendir demişti, öyle yapıyorum, kafamdan çıkarmsya çalışıyorum ama ne mümkün

Hayırlı uğurlu olsun gebeliğini ikiz bebişlerinizi inşallah kucak kucak taşırsınızzz ay bende çok isterim ikiz olmasını inşallah hayırlı haberlerinizi alırızz
Amin inşallah, bakalım daha belli değil, yarın keseyi görmeye gittiğimizde belli olur inşallah

Burada da havalar soğudu canım. Çullu karga gibi iyice giyinip sarınıp öyle çıktım
yaa bayadır giremedim geçen hafta çok yoğundukk yılsonu sebbeiyle nasılsınızz ne var ne yokkk bakalımm
Bıraktığın yerdeyiz kuzuş

Benim geçen ay da olmadı, bu ay da kendin dene olmazsa gel dedi doktorum,zaten tüp düşünüyorum artık,bu süreç beni yıprattı, olacağı varsa da olmuyor o yüzden, inşallah tüp tutar Fazla aktif değilim artık buralarda, inşallah arada gelip müjdeli haberler verebilirim,alabilirim sen nasılsın güzel haberler var mı Moral motivasyona öyle ihtiyacım var ki

Amin inşallah, bakalım daha belli değil, yarın keseyi görmeye gittiğimizde belli olur inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah ne kadar tuttu acaba tüp bebek harcamalarınz ortalama bir rakam biliyormusunuz

hakkında hayırlısı olsun canım. Tüp bebekte oran daha yüksek. Sıkma canını. Eninde sonunda bizler de anne olacağız inşallah

Hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah ne kadar tuttu acaba tüp bebek harcamalarınz ortalama bir rakam biliyormusunuz
Çok saolun, Allah isteyen herkese nasip etsin
Bizim 18 bine yaklaştı su anda, raporlu tüp bebek oldun ben, bir de bunun için de ekstradan 2000 yumurta dondurma, ve spermiyogram ve embriyolarla ilgili bisey bisey vardi adlarını yanlış yazmış olabilirm bu ikisi de 3000 tuttu. Raporsuz olursa 25 bini buluyor sanırım.

Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için

canım benim çok saol sende başladın demi transfer olucaktın sanırım sayılı günlermi kaldı
aynen canım başladım allahın izni ile bakalım. şu anda yasmin içiyorum 19 ocakta lucrin vurulcam sonra regl görcm bitiminde olucak oda şubat ilk hafta yada 2.ci hafta olblr günü belli degil 45 günlk bir süreç ortalama. bakalım heycanlı olduğum kdr korkularımda var inşallah güzel olucak ama

yaaaa Rabbim gönlündekini versin bekletmeden güzel haberi veririsin inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…