Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi cinsellik bölümüne vajinamusken hamilr kalınır mı diye bi konuya denk geldim ondan öncesi birisi anlatmış vajinmus olmama rağmen hamile kaldim.diye yöntem şuymuş bi tane su hortumunu alıp bi başını huniye geçirilecekmis diğer üçünü vajinaya doğru itecekmiş o kadar kalınlık olunca alabiliyormuş içine jel de sürmüş rahat girsin diye sonra huni tarafına eşi boşalmış hortumla sperm yolunu bulmuş ve kadın hamile kalmış. Sonuna da belki sizde bu şekilde denersiniz diye yönden söylemiş

Bile daha iyiydi ya

Adamm o huniyeee şey etmismi cidden.

Ahh ahhh koca bir ahh diyorum sadece

Ben kavga etmedim ama bende de soğukluk var eşime karşı elimde olmadan. Üzülmesin diye birşey de demedim. Ama sarıldıkça sanki bana küfrediyor gibi hissediyorum

Bahtsız teonun laneti

Ben kavga etmedim ama bende de soğukluk var eşime karşı elimde olmadan. Üzülmesin diye birşey de demedim. Ama sarıldıkça sanki bana küfrediyor gibi hissediyorum
Kuzumm sende icindenn küfrett benn arkami dönünce yapiyorumm böyleceee deşarj oluyoorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…