Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk defa duyuyorum bi de bundan olmuyosa ne gulerim ya

Cnm aşılama yaptracagm balcalida devlet 3 seferi mi ücretsiz yapıyor ya ondan yaptracgm
Kız aşılamaya gitgel yakıt parası koyacaksınız o kadar kaç defa gidip geleceksiniz artık burda devlette yaptıramıyo musun? Ya da özelle aynı paraya denk gelmiyo mu
Yok inşallah temiz yun olur
Ahahah inşallah
1 hafta aç kalır 20 bin yaparım
Sonra niye hamile kalamadık

Aynen cnm hiç bı sıkıntı yok neden de bu zaten nedeni bilinmeyen infertesiniz diyip diyip durdular

Teşekkür ederim cnm ama yok sen mesajı dikkatli okuyamamissin kuzum ya doktor bana aşılama yada tüp Bebek yaptir dedi

Eşinde durum nasıl canım. Aslında sebepsiz denilse de muhakkak bilinmeyen bir sebep oluyor maalesef
Oda gayet iyi cnm hiç birşey yok bn kromozomları bile araştırdım daha ne yapacağımı bilmiyorum ki sebepsiz infertilitesi biz diyip durdular

Aynen cnm hiç bı sıkıntı yok neden de bu zaten nedeni bilinmeyen infertesiniz diyip diyip durdular
Bitanem benim madem sebepsiz, bir yola girdin ona odaklan artık. Düşünme sırasıyla işlemlere odaklan belki de sürpriz olur. İnan sebepsizin ennn baba sebebi stres lanet şeyin ilacı yok işte engelleyemiyoruz

Cnm vallahi aşılamada kaç defa gidip gelecgm bilmiyorum ama bizim burdaki devlette yok ve pandemi hastanesi oldu kimseye doğru düzgün bakmıyorlar bile cnm

Bitanem benim madem sebepsiz, bir yola girdin ona odaklan artık. Düşünme sırasıyla işlemlere odaklan belki de sürpriz olur. İnan sebepsizin ennn baba sebebi stres lanet şeyin ilacı yok işte engelleyemiyoruz
Aynen öyle cnm çok kötü bı durum ama girdim artık 1 kere deneyecgm artik

Aplaaa.koyun tüccari oldum

Aynen öyle cnm çok kötü bı durum ama girdim artık 1 kere deneyecgm artik
Gönül ister kendiliğinden olsun tabi. Ama tedavilerin de farklı heyecanı oluyor canım. Aşılamada çok gidilmiyor zaten. Hiç sıkma canını, güzel olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…