Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün dune göre çok güzel uçuyor boşalmıştır biraz çok yediği için fiti fıtı yapamıyor dedi veteriner
Ahahah yazık sarı kuşa sen de hem fıtı fıtı yapmasın hem eline sıçsın hem de oğluşum diye onu sev hep siz şımartıyosunuz bu erkekleri
Gidem de kuş alam yarın
Alma kız öldürürsün sen günaha girme şimdi boş yere, diyete filan sokarsın kuşu düşünsene her gün 10 bin adım atma zorunluluğu veritormuşsun kuşa evde uçmak yok yürüyeceksin

Ayseee1987 ayşoş adamı rahat bırak yeter gel
Film izliyorduk canım, adamı dün şey ettim ovülasyon hala pik, ve ilk defa 4 gündür yumurta akı kıvamında ve çok yoğun ve çoook uzayan akıntılarım var (önceleride ovülasyon günü akıntım olurdu ama hiç uzayan şeffaf şekilde değil beyaz akıntım olurdu)aşırı cinsel istek durumu var ama bu gece şey etmicez. Yoksa etsek mi bilemedim

Edin edin evin bereketi artar

Aynen salacam ipini az kaldı ben sevdikçe tepeme cıktı o sarışın yelloz da az değil o yok mu ooo oglum ayağını atıyor hemen ısırıyor onu kaçıyor ondan göster ama elletme yapıyor

Kocam bunu duyarsa gider karga yakalar o parayı asla vermez
Abim satıyor canım. Haşmeti o verdi bana. Haşmet özel bir cins show spangle .. çekoslavak ..ve annesi güzellik yarışmasında birinci olmuştu şuan fiyatı 10 bin ₺ civarında ama bizimki konuşuyor 3 aylıktı aldığımızda şuan 10 aylık o yüzden fiyatı daha yüksek

Aynen salacam ipini az kaldı ben sevdikçe tepeme cıktı o sarışın yelloz da az değil o yok mu ooo oglum ayağını atıyor hemen ısırıyor onu kaçıyor ondan göster ama elletme yapıyor
Kız senin oğlan sıkıntıdan kendini yemeğe içmeğe vermiş

Altın yumurtlayan haşmet

Anaamm bizim adam bu cinsi ancak yatırım için alır diğer türlü imkansız

teo hasmetin mal varligiini biliyordudaaa istiyodu demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…