Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artık yarın bi denerim ya negatifi görmeme rağmen adet olmadım olacak gibi degilim günüm bugündu yarın mi olacam hiç bilmiyorum ve umudumu kesemiyorum kırmızıyı görene kadar günü gününe olurum en fazla 1 gün oynama yapar

Ogreniliyor ama dahada koyu olmali kuzu sanirim

Az çok kendini anlarsın ya belirti yokmuş merakla yarını bekliyorum

Canım sabah erken kalk ilk idrarını boşalt sonra sıvı almadan saat 10-10,5 gibi ikinci idrarınla yap Pik görmen lazım gebe diyebilmek için bu koyuluk bende de oluyor adet öncesi hatta ayşede pik gibi bile oldu ama adet oldu

Kocamda yarın adet olacan diyip duruyor 5 gün önce öyle demiyordu gelip göbeğimi seviyordu hain kocaa ilân ettim onu ona dedim ki yarın ise gidecek kahvaltı istedi bende hasta olursam yasta olacam dedim

Kocamda yarın adet olacan diyip duruyor 5 gün önce öyle demiyordu gelip göbeğimi seviyordu hain kocaa ilân ettim onu ona dedim ki yarın ise gidecek kahvaltı istedi bende hasta olursam yasta olacam dedim
Canım hemen adet öncesi az önce yaptığın koyulukta oluyordu benim ama inşallah seninki pik yapar da gebelik müjdesi alırız canım

Canım hemen adet öncesi az önce yaptığın koyulukta oluyordu benim ama inşallah seninki pik yapar da gebelik müjdesi alırız canım
Ayy inşallahta ben kendi kendime gelin güvey oluyorum işte sonuç olumsuz olursa çok üzülecek gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…