Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niye kuzum? Bat ne zaman
Doktoro bu ay gitmedimm
Aşilama taraftari degill tup bebektee demiyoo doktoor
Hersey yolundaa diyoo
Bn asilama dersem yapcakk
Boyle gidip gelip hormonn aliyorumm bosyeree o ilaclar gecen ay beni mahvettii mental anlamdaa
Napcami bilmiyorumn pek

Bat 20 canim benim

Benim doktorum hormonal olarak herşey yolundaysa yumurtan yeterli olgunluğa ulaşıyor ve çatlıyorsa gün aşırı değerlendirmek yeterlidir diyor. Klomen, ovü takibi, aşılamaya gerek yok diyor. Bunların hepsi doğal döllenme ve hiçbirşey yapmadığın zamandan farklı birşey olmamış oluyor diyor. Yani sperm hareketliyse , yumurtada pr yoksa bu tip tedavilere gerek yok diyor. Çok uzun süreler buna rağmen olmuyorsa bna göre direk tüpe geçilmesi maddi imkn varsa en mantıklısı.. çünkü defalarca hormon kullanıyoruz. Bize de yazık günah

Benim doktordaa ayni kafadaaa speerm sorunu yoksa asilamadaa sans ayni diyoo
Ztn bizim yumurtamizz buyuyor
Hormonlaa sadece kontrollu buyuyor dimi
Sen daha iyi bilirsinn,tecrubelisin bazi seylerdee
Bu ay hemen regli sonrasi baslayip duzenli gittik
Benimde kafaa tupe kayiyo bu araa cok
Doktor arastiriyorumm bi yandanda
Suanki doktorum kadin dogum uzmanu tup bebek konusunda guvenemem
Daha iyi bir merkezzz olsun istiyorumm

Aynen öyle yumurtanın komtrollü çatlaması ordaki amaç.Canım tüp bebek, iyi lab. Lı bir tüp bebek merkezinde yapılmalı. Bunun için maddi olarak hazırsan ,artık dayanamıyorum ruhen tükendim filan diyorsan, eşin de okeyse neden olmasın? Ama sizde bir sorun yok . Biliyorsun.. son birkaç ayımı daha kendime şans vererek geçirdim hatta bu ay düzenli birliktelik ile ilerlemeye devam ediyorum tüp yapacak olmama rağmen.. ama olmadı. E yaş da 33 oldu. Artık gönül rahatlığıyla tüpe geçebilirim. Sen de bir zaman belirle. Mesela de ki 6 ay serbest bırakacağım takip yapmayacağım ve olmazsa tüpe geçeceğim. O tüpe başlayacağını bilmek bunun kesin olması seni umursamaz yapıyor. Olmasa ne olur ki zaten tüp yapacaksın durumuna geçiyorsun.

Bahceci tüpbebek merkezine yatkinim bidee Bulent tiras olmasii lazimdii onu duydum son zamanlardaa
Maddi imkanim sükür var canimm yani olan biirikimimi bunun icin kullanmicamda ne icin kullanicam kafasindayim
Arastirmaa hastanesi flnda var ama onlarla ugrasmak istemiyorum pek
Bundan oncekide bi sorin yok kafani bosalt ara ver diye gonderdi beni
Ztn randvu dusunsem anca 3-4 ay sonraya verirler die dusunuyorumm
Esim pek sicak bakmiyor ama mecbur bakicak
İki kap sperm vercek vallaa doverim hee

Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum. Eşinle otur bi konuş bakalım ciddi ciddi. Bir karar verin ona göre de randevunu filan al yoluna bak. Belirsizlik olmasın

Çok sevindim canım inan ki maşallah , saglikla kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…