Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntı çok yoğun olduğunda pik gösteriyor benimki canım. Çatladığı zaman akıntı azar azar kesiliyor yani bende bu şekilde oluyor umarım işine yarar

Hanımlar merhaba ben pazartesi günü catlatma iğnesi vurundum cumaya kadar ilişki dedi doktor. Yumurtam 21 mm di. Bugün sabah bende sümüksü akıntı geldi yine geçen gün de gelmişti değerlendirdik o günü ama bugün yine geldi yine değerlendirmem gerek mı korkuyorumda bu sefer bebek falan olurda ilişkide zarar verir ona diye

Doktor cumaya kadar ilişki derken atlamayın diye söylüyor günleri bildiğim kadarıyla bizimki sınırlama koymadı hiç. Cumadan sonra olmasın dediyse ayrı tabi

Doktor cumaya kadar ilişki derken atlamayın diye söylüyor günleri bildiğim kadarıyla bizimki sınırlama koymadı hiç. Cumadan sonra olmasın dediyse ayrı tabi
Yok öyle bisey demedi sadece pazartesi günü gittim baktı bi tane 21 mm var dedi catlatma iğnesi verdi bugün bulunacaksın cumaya kadar hergun ilişki dedi duphaston verdi cuma günüde buna başlayacaksın Gün de iki tane içeceksin dedi. Benim anlamadigim yumurtam salı günü çatlamış olmalıydı ama bugün gördüğüm o sünen akıntı neyin nesiydi

Valla akıntılardan anlamıyorum canım hiç o yizden yorum yapamıyorum. O ilaçtan kullanmadım hiç ben progestan fitil kullanıyorsum o yüzden mecbur ilişki olmuyodu garip bişey o ama zaten yumurtan çatladı çoktan. 1-2 gün yaşayabiliyo en çok eğer döllenme gerçekleştiyse çoktan olmuştur meraketme.

Inşallah ya bugünde girsem ilişkiye sorun olur mu ne olur ne olmaz diye kaçırmak istemiyorum inşallah zarar vermez

Bahçeci ile ilgili iyi şeyler duymadim ben canim internette haberler var istersen bir bak
Okudum canim arastircamdaa ama orada yazilanlar birazda abarti geliyor banaa
Tabiki beklentiyle ilgilii ilk izlenim herzaman onemlidir
Sen hangi sehirdesin,varmi duydugun memnun oldugun bir yer
İstanbul ankara bursaa bu lokasyonlara yakinim 3 ude olabilir

İlişki zarar vermez canım. Embriyo olup bebek olması için 12 gün gerekiyor yaklaşık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…