Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LaRisaCca adetin gelir 2 güne dedn bugün geldi inşallah canım klomen verdi nasıl bi deneyim olacak merk ediyorum.

Klomen verdi bakalım yarın başlıycam sabah akşam. Amhta da pco var mı yok mu o mu belli oluyor? Belki sonuca göre dostinexde verir. Prolaktin banada yüksek geldi
Hyr cnm amh yumurtalarının durumunu gösterir yumurta rezervini yani.. hadi bklm hkknda hayrlısı olsnn inşallah

Değerlerin normal aralıklarda canım. Bir problem yok görünüyor

Bnde katılıyorm sana kuzuş bu konuda ateşle belli olmuyor bana göre Ayseee1987 o yzdn takma ateş işini bn 37.3 ü gördm ama noldu sonuç regl oldm
Eskiden benimde her ovülasyondan sonra 37.1 37 2 lere çıkıyordu, öğlen uyandım yatakta ölçtüm 36.1, hatta şimdi bile ölçtüm 35.8
Lumix in dediği gibi vücuttaki iltihap ateş yapıyormuş demekki, şimdi iltihap yok olunca ateşide düşürdü.

Neye göre pco diyolar o zaman. Ultrasonla bakıldı görünümü var hormonlara bakcaz dediler. Amh değeri yükskse pco olmuyor mu?
Ya cnm aslında bu biraz kişiden kişiye değişiyor fsh ve lh arasındaki degerlede anlayan var amh ile anlayanda ama snn fsh ile lh normal ckmış amh de inşallah çok güzel gelir kokrkulack hc bsy olmaz

Ya cnm aslında bu biraz kişiden kişiye değişiyor fsh ve lh arasındaki degerlede anlayan var amh ile anlayanda ama snn fsh ile lh normal ckmış amh de inşallah çok güzel gelir kokrkulack hc bsy olmaz
Amin canım benim amin. Dua ederken tüm isteyenlere diye ediyorum. Rabbim kabul etsin yüzümüz gülsün. Teşekkür ederim

Lari canım ateşim var manasında yazmadım onu, ateşim düşük ama ateşler içinde yanıyorum gibiydi gece, 20 dk sürdü ve kalktım yataktan balkona çıktım geçti hamile kalamadan menopoza mı giriyom yoksaaa

Yok hayatım anladım ne demek istediğini Ateşin yok fakat sıcak basıyor bana da öyle hiç olmadı gebeliklerimin hiçbirinde ateşle ilişkilendirme yani sıcak basması ile o anlamda söyledim
Reglimmm 5 gun oncee geldi vee cok agrimm var bugunn
İlaclardan sonra döngum sukur duzene girdi.
İsyerindee fenaa üşütmusum yaa
Aman canım benim ayaklarını sıcak tut çok geçmiş olsun
LaRisaCca sogan kuuru nasildi kuzum
Hayatım adet bitiminden iki gün sonra başlanıyor sabah akşam taze olarak yapılıp tüketilmesi gerekiyor fakat inanki detayları hatırlayamıyorum çünkü biliyorsun ben yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…