Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım aslında bu bir belirtilir. Sende olmamış olabilir ama bunu belirti olarak sayarlar, gece o yüzden yazdım zaten olurda bende yüzde 1 bişey olursa bilgi burda kalsın diye. Tabii o şans bizde yok hatırlatma
Bak Google amcadan kopyaladım.

Anne adayları hamileliğin ilk haftalarından itibaren değişmeye başlayan hormonlarından dolayı ani sıcak basması sorunları yaşayabilirler. Bunun nedeni değişen hormonlardır. Terleme, sıcak basma, havasız kalma hissi gibi belirtiler vücudun ateşinin çıktığı anlamına gelmez.

LaRisaCca sogan kuuru nasildi kuzum
Canım İbrahim saraçoğlu diye arama yap, soğan kürünü onun anlattığı gibi yap, adetin bitince başla. Tamı tamına dediği gibi ayarla kürü. İnsanı çok rahatlatıyor ben 1 yıl önce yapmıştım çok iyi geldi, kesinlikle Rahmi temizliyor.

Evet birazda olsa ihtimal azalır, yumurtanın nekadar canlı kaldığına bağlı, çatlamadan sonra bazılarında 12 saat bazılarında 24 saat canlı kalıyor. Senin 24 saat canlı kalıyorsa sorun yok, ama gebelik o ilişkide olursa büyük ihtimal Y kromozom (erkek) olur
Daha öncesinde ilişki olmadı mı? Öncesinde ilişki Olduysa hiç düşünme bile. Sperm onu bekliyor olacaktır

Oncesinde olmadi canim malesef yani 5 gun once fln olmustu. Belki gec catladiysa kurtaririm insallah oyle olmustur :) hergunu degerlendiriyorum simdi

Kuzum dedim ya bende olmadı diye sende olmayacağı anlamına gelmez diye çünkü her gebelik başkadır ateşe şuanlamfa güven olmaz, vücutta iltihap vs varsa ya da başka bir etkenden dolayı ateş yükselebilir ateşin yokken ev sıcaktır sıcak basması olabilir fiziki koşullardan filan o yüzden dedim yoksa evet belirtidir
Dünden bezelye pilav vardı, bugün yemek yapmadım anneme gidecem
Oyyy afiyet olsunn ben de şimdi mercimekli patlıcan yaptım (mualla) aklıma başka şey gelmedi valla
Canım eğer öncesinde perhiz yapmayıp da birliktelik olduysa sorun yok Çatlama sonrasında şans 24 saat sonra azalıyor

Oncesinde olmadi canim malesef yani 5 gun once fln olmustu. Belki gec catladiysa kurtaririm insallah oyle olmustur :) hergunu degerlendiriyorum simdi
Kız aşılamada yapmıyacaksın, çatlama iğnesi kullanacaksın neden öncesi ilişkiye gitmiyorsun ki umarım gerek kalmaz ama birdaha iğne kullanırsan öncesini kesinlikle değerlendirmeni öneririm.
H halleycik in deyimiyle; Kısmetttt zaten gelecekse geliyor gelmekte olan

İnşallah bu ay gebe kalırsın. 5 gün önceden doktor mu dedi perhiz yapın diye neden birliktelik olmadı hesap ver bakim nedennnn

Canim oyle gelisti ozellikle perhiz yapmadik yani igneden 3 gun once olmustu en son ama yumurta ne zaman catladi acaba bilemiyorim igneden 48 saat sonra oldu bir de

Canimmm aysomm yaaa
Evettt benim sloganimm geliyor gelmekte olann

Igneden 3 gun once olmustu canim igneden 48 saat sonra oldu birde
bu nasılllll birr iş savsaklaması .. işimizi ciddiye alalım arkidiş aşko şaka bi yana aşılama ve ya tüp değilse yani perhiz gereken tedavi almadıysan gün aşırı fix..
Canimmm aysomm yaaa
Evettt benim sloganimm geliyor gelmekte olann
Senin o sloganını yerimmmm inşallah bu ay gebe kalırsın halloş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…