Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın hanımlar birşey sormak istiyorum iğneden ne kadar sonra adet olmak gerek bugün 16. günüm ama hala olmadım 14. gün öğlen yaptım testi negatifti ama hala olmadım sizce neden olabilir
Ben 14.gün adet oldum. 19.gün adet olanını duydum. Elinde test varsa yapsan keşke

İnşallah o kadar çook dua ediyorum ki .. valla moralimi yükselttiniz çok sağolun

Anaa ilk defa duyuyorumm bölesine tedavi ahahah aşılama tedavisi gibi belki bu tedavi yöntemi daha iyidir bilemeyiz kaç yumurta oluştu peki 2 mi toplam bence gayet iyi 2 büyük yumurta

Anaa ilk defa duyuyorumm bölesine tedavi ahahah aşılama tedavisi gibi belki bu tedavi yöntemi daha iyidir bilemeyiz kaç yumurta oluştu peki 2 mi toplam bence gayet iyi 2 büyük yumurta
Pkom var çok zor büyüdü canım doktorda bastı ilacı, evet 2 tane oldular. Ama bilmiyorum yani büyümeyecek yumurtayı zorla büyüttük ne kadar sağlıklı yumurta oldular bilemiyorum

Ama onların olmaz bana yeni hamile lazım hamilelik ilerleyince ateş değişiyordur
Vücutta enfeksiyon varken ateş biraz yüksek çıkabiliyor, belki antibiyotikten solayı enfeksiyon gidince normal seviyeye gelmiştir, bir de ben bişey duydum ya demin, hani biz idrara sıkışıkken rahim ağzıı düz oluyor diye öyle ilişki deniyorduk ya, bu enfeksiyona sebep olabiliyormuş, o yüzden mi enfeksiyon oldu acaba sende, şimdi duydum daha aklıma sen geldin koştur koştur geldim sana da yazim diye, duydunuz mu böyle siz?

O zaman cakltanesi ne de kız diyebilir miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…