Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Lh ve fsh arasinda ki deger farki nerdeyse 2.5 kati. Bu zaten senin polikistik over oldugunu gosteriyor ne yazik ki. Ama degerler duzeltilebilir. Bence sen Saracoglunun musteri hizmetlerini ara. Onlar cok guzel yönlendiriyor. Bikisel kurleri de ayni zamanda denemeni öneriyorum. Hormon degerlerini bitkisel kurlerle dengeleyen ve faydasini goren cok kadin var. Insallah guzel sonuçlar alırız hep birlikte ☺

Merhaba.Lh ve fsh arasındaki farkım 10,84 : 6,13= 1,76 2,5 katı değil.. Yumurta ve çatlama kendiliğinden oluyor ve adetlerim düzenli sadece ultrasonda bir doktor böyle bir şey söyledi aslında kesinliği yok başka doktora da gözükeceğim yinede çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için

Ben hesabi yuvarlak yaptim aslinda ondan yumurta ve catlamanin kendiliginden olmasi cok iyi. Tabi baska doktora görünmekte fayda var. Hayırlı sonuclar alırsınız inşallah.

Canım benim vajinada bi enfeksiyon durumum yoktu. Yani görünürde yoktu. Ama hematoloji testimde wbc çok yüksek çıktı, buda vücutta iltihap var demek oluyormuş, bunyüzden geniş sepktumlu antibyotik kullandım.
Hımmm ama bak bu yazdığın çok mantıklı, antibyotik kullandığım için iltihap yok oldu diye belkide ateşim çok düşük. Öğlen uyanınca yatakta yine ölçtüm 36.1 normalde benim adet ateşim 36.3 ama birçok yerde okudum. Ateş düşük olursa ya o ay yumurtlama olmamış oluyor yada östrojen seviyem çok düşük oluyor. E ben yumurtlamayı gördüm ama gebelikte ostrojen seviyesi yüksek olurmuş o yüzden ateş normalden 0.5 yükselirmiş. Demem o ki bu durumda umudum yerlerde

Ben hesabi yuvarlak yaptim aslinda ondan yumurta ve catlamanin kendiliginden olmasi cok iyi. Tabi baska doktora görünmekte fayda var. Hayırlı sonuclar alırsınız inşallah.
Evet çok şükür Güzel dualarınız için teşekkür ederim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz sağlıklı bir şekilde ve hayırlı zamanda olsun inşallah

Herkeste belirtiler farklı olur, ovülasyonda pik gördün zaten valla ben senden çok umutluyum inşallah bu ay alıcaz güzel haberlerini

Buraya ne zaman yazsam ertesi gün adet oluyorum dün geciktim demiştim bugün tam doktora gittm ki kapıda geldiğini fark ettm. Hormon sonuçlarım çıktı amh hariç. Doktorla daha görüşmedm ama tecrübesi olan varsa bakabilir mi?

Eklentiler

• F1F4D051-4F3C-4017-A183-1E674A3A39A4.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 47
  • 4CC19800-8B03-459F-9E28-9DA6FE07B420.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 47
Kuzu şu ateş işini boşver Allah aşkına ya ateşe güven olur mu ben hiç güvenmiyorum takma bunu

Cnm bnce sonuçların güzel prolaktin sınırdasın bildgm kadarıyla aslında 4 lü bir dostinex verseydi sana doktor

Kuzu şu ateş işini boşver Allah aşkına ya ateşe güven olur mu ben hiç güvenmiyorum takma bunu
Bnde katılıyorm sana kuzuş bu konuda ateşle belli olmuyor bana göre Ayseee1987 o yzdn takma ateş işini bn 37.3 ü gördm ama noldu sonuç regl oldm

Cnm bnce sonuçların güzel prolaktin sınırdasın bildgm kadarıyla aslında 4 lü bir dostinex verseydi sana doktor
Klomen verdi bakalım yarın başlıycam sabah akşam. Amhta da pco var mı yok mu o mu belli oluyor? Belki sonuca göre dostinexde verir. Prolaktin banada yüksek geldi

Yadaaaaaa olabilirmiii
Yok kuzuş ya hiç sanmam inş bu ay olmaz tüp ile ikiz olur bu ay amaç gebe kalmak değil
Ama onların olmaz bana yeni hamile lazım hamilelik ilerleyince ateş değişiyordur
Buluruz kolay
Geçmiş olsun canım, nane limon yada ıhlamur fln mı içsen
İçtim canım geçirmedi
Insan bi başladı mı bırakamıyormuş yaa yeni pes ettim terapi gibi geldi bana
Ama burayı ihmal ettim
Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık
Kızlar uyuyamıyorum bütün vücudumu ateş basıyor, resmen soğuk duş almak istiyorum. Allahım hayırlara vesile olur inşallah
Canım bu belirti değil buna odaklanma Hiçbir gebeliğimde böyle birşey yaşamadım herkeste aynı olmaz ama ateş belirleyici değil
günaydın hanımlar birşey sormak istiyorum iğneden ne kadar sonra adet olmak gerek bugün 16. günüm ama hala olmadım 14. gün öğlen yaptım testi negatifti ama hala olmadım sizce neden olabilir
Canım 20. Güne kadar olursun . 14. Gün ort adet geliyor.
LaRisaCca nasıl oldun canım. Gece miden kötüymüş

Merhaba bebeklerimmm uyandk kahvtlı fln derken annemle sarma sardık dolma yaptık akşam yemegine markete gittk alışverişe gel onları yerleştr bu saat oldu

Balımmm geçmş olsn hala gelmedgine göre kötüsn glba hayra çıkarsn allahm LaRisaCca
Kuzular bütün gün yattım kusacak gibiyim kusamıyorum midem kötü ama şimdi iyiyim şükür siz naptınız
Hoşgeldin canım gayet iyi sonuçların İnşallah bu ay gebe kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…