- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #60.761
Sabahtan beridir yok
MerhabaSelam KızlarPolikistik over olup klomen kullanımıyla ilgili tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? Benim hormon testlerim aşağıdaki gibi. Doktor değerlerin güzel ama lh fsh dan yüksek polikistik over olabilirsin dedi. Muayene etti yan yana yumurtlar vardı. Korkma hafif düzeyde polikistik oversin sadece kilo ver ve adetin 5. Günü gel klomen vericem sana dedi Birde ovulasyon testi mutlaka kullan dedi zaten almıştım, cumarteside hsg çektiricem bu arada
Merhaba.Lh ve fsh arasındaki farkım 10,84 : 6,13= 1,76MerhabaLh ve fsh arasinda ki deger farki nerdeyse 2.5 kati. Bu zaten senin polikistik over oldugunu gosteriyor ne yazik ki. Ama degerler duzeltilebilir. Bence sen Saracoglunun musteri hizmetlerini ara. Onlar cok guzel yönlendiriyor. Bikisel kurleri de ayni zamanda denemeni öneriyorum. Hormon degerlerini bitkisel kurlerle dengeleyen ve faydasini goren cok kadin var. Insallah guzel sonuçlar alırız hep birlikte ☺
Ben hesabi yuvarlak yaptim aslinda ondanMerhaba.Lh ve fsh arasındaki farkım 10,84 : 6,13= 1,762,5 katı değil.. Yumurta ve çatlama kendiliğinden oluyor ve adetlerim düzenli sadece ultrasonda bir doktor böyle bir şey söyledi aslında kesinliği yok başka doktora da gözükeceğim yinede çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için
Canım benim vajinada bi enfeksiyon durumum yoktu. Yani görünürde yoktu. Ama hematoloji testimde wbc çok yüksek çıktı, buda vücutta iltihap var demek oluyormuş, bunyüzden geniş sepktumlu antibyotik kullandım.Vücutta enfeksiyon varken ateş biraz yüksek çıkabiliyor, belki antibiyotikten solayı enfeksiyon gidince normal seviyeye gelmiştir, bir de ben bişey duydum ya demin, hani biz idrara sıkışıkken rahim ağzıı düz oluyor diye öyle ilişki deniyorduk ya, bu enfeksiyona sebep olabiliyormuş, o yüzden mi enfeksiyon oldu acaba sende, şimdi duydum daha aklıma sen geldin koştur koştur geldim sana da yazim diye, duydunuz mu böyle siz?
Evet çok şükürBen hesabi yuvarlak yaptim aslinda ondanyumurta ve catlamanin kendiliginden olmasi cok iyi. Tabi baska doktora görünmekte fayda var. Hayırlı sonuclar alırsınız inşallah.
Herkeste belirtiler farklı olur, ovülasyonda pik gördün zaten valla ben senden çok umutluyum inşallah bu ay alıcaz güzel haberleriniCanım benim vajinada bi enfeksiyon durumum yoktu. Yani görünürde yoktu. Ama hematoloji testimde wbc çok yüksek çıktı, buda vücutta iltihap var demek oluyormuş, bunyüzden geniş sepktumlu antibyotik kullandım.
Hımmm ama bak bu yazdığın çok mantıklı, antibyotik kullandığım için iltihap yok oldu diye belkide ateşim çok düşük. Öğlen uyanınca yatakta yine ölçtüm 36.1normalde benim adet ateşim 36.3 ama birçok yerde okudum. Ateş düşük olursa ya o ay yumurtlama olmamış oluyor yada östrojen seviyem çok düşük oluyor. E ben yumurtlamayı gördüm ama gebelikte ostrojen seviyesi yüksek olurmuş o yüzden ateş normalden 0.5 yükselirmiş. Demem o ki bu durumda umudum yerlerde
Ağzın bal yesinHerkeste belirtiler farklı olur, ovülasyonda pik gördün zaten valla ben senden çok umutluyum inşallah bu ay alıcaz güzel haberlerini
Kuzu şu ateş işini boşver Allah aşkına ya ateşe güven olur mu ben hiç güvenmiyorum takma bunuCanım benim vajinada bi enfeksiyon durumum yoktu. Yani görünürde yoktu. Ama hematoloji testimde wbc çok yüksek çıktı, buda vücutta iltihap var demek oluyormuş, bunyüzden geniş sepktumlu antibyotik kullandım.
Hımmm ama bak bu yazdığın çok mantıklı, antibyotik kullandığım için iltihap yok oldu diye belkide ateşim çok düşük. Öğlen uyanınca yatakta yine ölçtüm 36.1normalde benim adet ateşim 36.3 ama birçok yerde okudum. Ateş düşük olursa ya o ay yumurtlama olmamış oluyor yada östrojen seviyem çok düşük oluyor. E ben yumurtlamayı gördüm ama gebelikte ostrojen seviyesi yüksek olurmuş o yüzden ateş normalden 0.5 yükselirmiş. Demem o ki bu durumda umudum yerlerde
Cnm bnce sonuçların güzel prolaktin sınırdasın bildgm kadarıyla aslında 4 lü bir dostinex verseydi sana doktorBuraya ne zaman yazsam ertesi gün adet oluyorumdün geciktim demiştim bugün tam doktora gittm ki kapıda geldiğini fark ettm. Hormon sonuçlarım çıktı amh hariç. Doktorla daha görüşmedm ama tecrübesi olan varsa bakabilir mi?
Bnde katılıyorm sana kuzuş bu konuda ateşle belli olmuyor bana göreKuzu şu ateş işini boşver Allah aşkına ya ateşe güven olur mu ben hiç güvenmiyorum takma bunu
Klomen verdi bakalım yarın başlıycam sabah akşam. Amhta da pco var mı yok mu o mu belli oluyor? Belki sonuca göre dostinexde verir. Prolaktin banada yüksek geldiCnm bnce sonuçların güzel prolaktin sınırdasın bildgm kadarıyla aslında 4 lü bir dostinex verseydi sana doktor
Yok kuzuş ya hiç sanmam inş bu ay olmaz tüp ile ikiz olurYadaaaaaaolabilirmiii
Buluruz kolayAma onların olmaz bana yeni hamile lazımhamilelik ilerleyince ateş değişiyordur
İçtim canım geçirmediGeçmiş olsun canım, nane limon yada ıhlamur fln mı içsen
Canım çok güzel olmuş ellerine sağlıkInsan bi başladı mı bırakamıyormuş yaa yeni pes ettim terapi gibi geldi bana
Ama burayı ihmal ettim❤
Canım bu belirti değil buna odaklanmaKızlar uyuyamıyorum bütün vücudumu ateş basıyor, resmen soğuk duş almak istiyorum. Allahım hayırlara vesile olur inşallah
Canım 20. Güne kadar olursun . 14. Gün ort adet geliyor.günaydın hanımlar birşey sormak istiyorum iğneden ne kadar sonra adet olmak gerek bugün 16. günüm ama hala olmadım 14. gün öğlen yaptım testi negatifti ama hala olmadım sizce neden olabilir
LaRisaCca nasıl oldun canım. Gece miden kötüymüş
Merhaba bebeklerimmmuyandk kahvtlı fln derken annemle sarma sardık dolma yaptık akşam yemegine markete gittk alışverişe gel onları yerleştr bu saat oldu
Kuzular bütün gün yattım kusacak gibiyim kusamıyorum midem kötü ama şimdi iyiyim şükür siz naptınız
Hoşgeldin canımBuraya ne zaman yazsam ertesi gün adet oluyorumdün geciktim demiştim bugün tam doktora gittm ki kapıda geldiğini fark ettm. Hormon sonuçlarım çıktı amh hariç. Doktorla daha görüşmedm ama tecrübesi olan varsa bakabilir mi?
Canımıniçi napıyon kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?