Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ablamın doğumu başladı sanırım hastaneye götürmüşler eşimde nöbete gitti telin başında evde haber bekliyorum inşallah bebekte oda iyidirDarısıbize inşallah
Rabbim kolaylık versin canım. İnşallah ikisi de sağlıkla eve gelirler.

Evwt canım ilk bebek martta evlendi hamile kaldı hemsn maşallah 3 kız kardeşiz ilk yeğen geliyor
Biz de 3 kız kardeşiz. Ben ortancayım. Kardeşim bekar. Ablamın 2 çocuğu var. Teyze olmak inanılmaz bir duygu. Hele konuşmaya başlayıp teyze dediler mi. Çok fena oluyorsun.

Biz de 3 kız kardeşiz. Ben ortancayım. Kardeşim bekar. Ablamın 2 çocuğu var. Teyze olmak inanılmaz bir duygu. Hele konuşmaya başlayıp teyze dediler mi. Çok fena oluyorsun.
Bende ortancıyım ve benimde kardeşim bekar..bu hızla bizimkide ikinciyi yapar sanırım tabi birinci bir doğsaydı bi tahmin edebiliyorum yaaa nasıl tatlı olacaklarını

Sağlıklı Olur canım ınsallah. Adetlerin düzenlimi peki
Haziran ayına kadar çok düzenliydi saati saatine canım. Sonra kilo aldım baya bi hazirandan sonra bidaha hep tarlusalla olabildim. Bi bu klomene başladığımdaki adetimi 1 bucuk ayda kendim oldum

Bizde 3 kardeşiz abim var keske bi ablam yada kiz kardeşim olsaydı.. Anneme hep dedim bi tane doğur diye ama olmadı benim de yegenleirm var ikiz erkek öyle şirinler ki aşığım onlara bide supriz yumurta geldi prenses3 senelik evliydiler 3 çocukla girdiler

Haziran ayına kadar çok düzenliydi saati saatine canım. Sonra kilo aldım baya bi hazirandan sonra bidaha hep tarlusalla olabildim. Bi bu klomene başladığımdaki adetimi 1 bucuk ayda kendim oldum
insallah sevınclı haberını alırız canım

Tüpe mi hazırlanıyosun, pardon ben bilmiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…