- 26 Mart 2018
- 28.489
- 128.101
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #60.861
Çok sağol canım benimİyi ki doğdun C Capanin Gururu Teyom . Nice mutlu,huzurlu senelere. Bu yaşın sana tombik bir bebek versin inşallah
Stres topu olduk zatenStres de şişkinlik yapabilir
HeyytttHerkes nerelerde
SelammmSelam kızlar nasılsınız
Kızlar ablamın doğumu başladı sanırım hastaneye götürmüşler eşimde nöbete gitti telin başında evde haber bekliyorum inşallah bebekte oda iyidirDarısıbize inşallah
Yaa tam mutlu mutlu yazacaktım bebe kandırıkçı çıktıKızlarrr geri dönüyolarmış yalancı sancıymışAllah Allah bu ikinci gidişleri önceside yalancı sancıydı acaba ablamın acı eşiğimi düşük
Ay evett teyze olmak çoook başkaaBiz de 3 kız kardeşiz. Ben ortancayım. Kardeşim bekar. Ablamın 2 çocuğu var. Teyze olmak inanılmaz bir duygu. Hele konuşmaya başlayıp teyze dediler mi. Çok fena oluyorsun.
bi şey olursa yine gitsin hep yalancı çıkıyor diye beklemesinKızlarrr geri dönüyolarmış yalancı sancıymışAllah Allah bu ikinci gidişleri önceside yalancı sancıydı acaba ablamın acı eşiğimi düşük
mutlu yıllar efenim sağlıklı bir yıl huzur getirsin bize artıkÇok sağol canım benimhepimiz tombik bebelere kavuşuruz inşallah
Sağol canım benim. Bu arada yukarıda yazdığına harfi harfine katılıyorummutlu yıllar efenim sağlıklı bir yıl huzur getirsin bize artık
Teşekkür ederim bebekimmmYok kuzuş ya hiç sanmam inş bu ay olmaz tüp ile ikiz olurbu ay amaç gebe kalmak değil
Buluruz kolay
İçtim canım geçirmedi
Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık
Canım bu belirti değil buna odaklanmaHiçbir gebeliğimde böyle birşey yaşamadım herkeste aynı olmaz ama ateş belirleyici değil
Canım 20. Güne kadar olursun . 14. Gün ort adet geliyor.
Kuzular bütün gün yattım kusacak gibiyim kusamıyorum midem kötü ama şimdi iyiyim şükür siz naptınız
Hoşgeldin canımgayet iyi sonuçların İnşallah bu ay gebe kalırsın
Canım wallaa vir ağlıyor bir duruyor anlamadım bendebi şey olursa yine gitsin hep yalancı çıkıyor diye beklemesin
Özele kontrole gitsin en azından canım ya belki gerçektirKızlar çok kötü sancısı var bağırıp ağlıyor devlet hastanesi eve yollamış özele gidip sezaryanda olmuyor ne olcak bilemedim
Suyu falan gelmiş mi? Bence de ihmal etmesin canımCanım wallaa vir ağlıyor bir duruyor anlamadım bende
Canım inan diyorum bendende ibret almıyolar benim oğluşum sesiz sedasız gitmiştiÖzele kontrole gitsin en azından canım ya belki gerçektir
Yaa canım inan diyorum en kötü gidip sezaryanla aldırın diyorum oda bir doğum sonuçta bakalım gdicek gibiler benide alırlar belki küçük kardeşimde yoruldu..Suyu falan gelmiş mi? Bence de ihmal etmesin canım
Su gelmemiş 1 cm açılma varmışSuyu falan gelmiş mi? Bence de ihmal etmesin canım
Canım inan diyorum bendende ibret almıyolar benim oğluşum sesiz sedasız gitmişti
Biz olsak aklımız çıkarSu gelmemiş 1 cm açılma varmış
Yaaa hemde nasıl benim gebeliğimde böyle birşey olsaydı dururmuydumBiz olsak aklımız çıkaren azından başka doktora bi görünsün
Ooo kutlama yapıyosunnnBen Annemdeyim bugün
İyiyim şimdi aşko hiç bulantım yokKuzumm takılıyorum öyle pijamalarımla
Sen neden iyileşemedin ya
Sen de bize öyle tatlım benimHepiniz cok iyi geliyosunzzz
Canım ödemdir o geçer adetle inşallahKuzum ben anlamadım tartılıyorum kilom aynı ama resmen göbeğim varadeti bekliyorum soğan suyu yapacağım umudum onda
Afiyet olsun kolaya kaçmışsın bugünBiz sabahtan kalan simitleri falan yedik
Bugun esim sorun cikarmadi hic
Anoyy kim gelmiş naberBen geldim
İyiyiz bebiş sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız
Olacaksın sözAmin cümlemizin inşallah canım. Bir dahaki yaşımda anne olmak istiyorum
Amin canım benim bir avazda inşallah..Kızlar ablamın doğumu başladı sanırım hastaneye götürmüşler eşimde nöbete gitti telin başında evde haber bekliyorum inşallah bebekte oda iyidirDarısıbize inşallah
Allah Sağlıkla doğmasını nasip etsin bebekçiğinKızlarrr geri dönüyolarmış yalancı sancıymışAllah Allah bu ikinci gidişleri önceside yalancı sancıydı acaba ablamın acı eşiğimi düşük
Evet canım 3-4 gün sürüyor o sonra geçer amaİyiyim kuzum ama işlemden sonra devam eden sancım var. Adet sancısı gibi doktoruma sordum normal dedi bakalım hayırlısı.
Evet kuzuş Rabbim gönlümüze göre versinTüpe mi hazırlanıyosun, pardon ben bilmiyodum
Canım benim bilgiler için tşk ederizkızlar umudunuzu kırmak gibi olmasın ama çatlama iğnesini çok uzun süre kullanmayın olmuyorsa tüp ya da aşılamaya geçin. imkanınız yoksa bırakın hiçbir şey yapmayın, tüpe kadar hazırlık yapın zayıflayın, omega 3, co q10, bal polen vs dışında bir şey kullanmayın derim. son doktor görüşmem ve yaşadıklarımdan bu sonuca vardım..
6 aydan uzun bu tedavileri arka arkaya denediyseniz bence bırakın, bırakın derken denemeyi değil ilaçları bırakın. yöntem değiştirin örneğin sadece rahim kalınlaşması yeterli değildir ince kalıyordur buna uygun tedavi verir doktor. yaptırmamış olanlar varsa adetin 7, 14, 21. günü progesteron testi yaptırın bu sizin çatlama gününüzü ve yumurtlama olup olmadığını gösterir, 14. gün çatlama oluyorsa 21. gün progesteron 3-4 üzeri çıkması lazım eğer çıkmıyorsa yumurtlama olmamıştır ve rahim incedir. siz ev testlerinde çatlama var sansanız bile en net yumurtlama olup olmadığı böyle anlaşılır.
sevgiler
Ahh Allah yardım etsin canım 1 cm açılma ile daha saatlerce bekleyebilir suyu gelmiş mi ne durumdaKızlar çok kötü sancısı var bağırıp ağlıyor devlet hastanesi eve yollamış özele gidip sezaryanda olmuyor ne olcak bilemedim
Aşko siparişlerim var ya onları örüyorum
Canim 1 cm acilmayla dogum olmaz. Daha erken sanki. Dedigin gibi belki agri esigi dusuktur. Allah yardimcisi olsun. Birde kac haftalik acabaSu gelmemiş 1 cm açılma varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?