Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Stres de şişkinlik yapabilir
Stres topu olduk zaten
Herkes nerelerde
Heyyttt
Selam kızlar nasılsınız
Selammm
Kızlar ablamın doğumu başladı sanırım hastaneye götürmüşler eşimde nöbete gitti telin başında evde haber bekliyorum inşallah bebekte oda iyidirDarısıbize inşallah

Kızlarrr geri dönüyolarmış yalancı sancıymış Allah Allah bu ikinci gidişleri önceside yalancı sancıydı acaba ablamın acı eşiğimi düşük
Yaa tam mutlu mutlu yazacaktım bebe kandırıkçı çıktı

kızlar umudunuzu kırmak gibi olmasın ama çatlama iğnesini çok uzun süre kullanmayın olmuyorsa tüp ya da aşılamaya geçin. imkanınız yoksa bırakın hiçbir şey yapmayın, tüpe kadar hazırlık yapın zayıflayın, omega 3, co q10, bal polen vs dışında bir şey kullanmayın derim. son doktor görüşmem ve yaşadıklarımdan bu sonuca vardım..
6 aydan uzun bu tedavileri arka arkaya denediyseniz bence bırakın, bırakın derken denemeyi değil ilaçları bırakın. yöntem değiştirin örneğin sadece rahim kalınlaşması yeterli değildir ince kalıyordur buna uygun tedavi verir doktor. yaptırmamış olanlar varsa adetin 7, 14, 21. günü progesteron testi yaptırın bu sizin çatlama gününüzü ve yumurtlama olup olmadığını gösterir, 14. gün çatlama oluyorsa 21. gün progesteron 3-4 üzeri çıkması lazım eğer çıkmıyorsa yumurtlama olmamıştır ve rahim incedir. siz ev testlerinde çatlama var sansanız bile en net yumurtlama olup olmadığı böyle anlaşılır.
sevgiler

Teşekkür ederim bebekimmm

Ben Annemdeyim bugün
Ooo kutlama yapıyosunnn
Kuzumm takılıyorum öyle pijamalarımla
Sen neden iyileşemedin ya
İyiyim şimdi aşko hiç bulantım yok
Hepiniz cok iyi geliyosunzzz
Sen de bize öyle tatlım benim
Kuzum ben anlamadım tartılıyorum kilom aynı ama resmen göbeğim var adeti bekliyorum soğan suyu yapacağım umudum onda
Canım ödemdir o geçer adetle inşallah
Biz sabahtan kalan simitleri falan yedik
Bugun esim sorun cikarmadi hic
Afiyet olsun kolaya kaçmışsın bugün
Anoyy kim gelmiş naber
Selam kızlar nasılsınız
İyiyiz bebiş sen nasılsın
Amin cümlemizin inşallah canım. Bir dahaki yaşımda anne olmak istiyorum
Olacaksın söz
Kızlar ablamın doğumu başladı sanırım hastaneye götürmüşler eşimde nöbete gitti telin başında evde haber bekliyorum inşallah bebekte oda iyidirDarısıbize inşallah
Amin canım benim bir avazda inşallah..
Kızlarrr geri dönüyolarmış yalancı sancıymış Allah Allah bu ikinci gidişleri önceside yalancı sancıydı acaba ablamın acı eşiğimi düşük
Allah Sağlıkla doğmasını nasip etsin bebekçiğin
İyiyim kuzum ama işlemden sonra devam eden sancım var. Adet sancısı gibi doktoruma sordum normal dedi bakalım hayırlısı.
Evet canım 3-4 gün sürüyor o sonra geçer ama
Tüpe mi hazırlanıyosun, pardon ben bilmiyodum
Evet kuzuş Rabbim gönlümüze göre versin
Canım benim bilgiler için tşk ederiz
Kızlar çok kötü sancısı var bağırıp ağlıyor devlet hastanesi eve yollamış özele gidip sezaryanda olmuyor ne olcak bilemedim
Ahh Allah yardım etsin canım 1 cm açılma ile daha saatlerce bekleyebilir suyu gelmiş mi ne durumda
LaRisaCca kuzu yine nereye kayboldun
Aşko siparişlerim var ya onları örüyorum puset battaniyesi yapıyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…