Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşallah

Saol canım suyu gelmemiş ama bas bas bağırıyor acı çekiyor özel hastanelerde kabul etmiypr nasıl olcak bilemedik
Neden kabul etmiyolar?
Nureella Rabbim kolaylık versin canım.
LaRisaCca kuzu kutlama yok. Evde tek korkuyorum diye, eşim nöbette olunca annemlere geliyorum. Bu arada sırf o battaniye için doğurmak şart
Puset battaniyemi gördün mü çok cici inşallah senin bebişine de yapıcaz

Saol canım suyu gelmemiş ama bas bas bağırıyor acı çekiyor özel hastanelerde kabul etmiypr nasıl olcak bilemedik
Canim sakin kalmaya calissin. Biraz telkin verebilir yanindakiler. Ilk oldugu icin cok kolay olmayacaktir ama panik yapmasin. Devlette bebege bakmislardir herhalde tehlikeli bi durumu yoksa beklemesi onun da yararina.

Neden kabul etmiyolar?

Puset battaniyemi gördün mü çok cici inşallah senin bebişine de yapıcaz
Yaaa görmedim kuzum önceki sayfalardamı inşallah birtanem inşallah bebişler bir gelsinde Allahın izniyle bu ay illkez gün aşırı deniyorız hiç alsatmadık nasip olur inşallah

Canim sakin kalmaya calissin. Biraz telkin verebilir yanindakiler. Ilk oldugu icin cok kolay olmayacaktir ama panik yapmasin. Devlette bebege bakmislardir herhalde tehlikeli bi durumu yoksa beklemesi onun da yararina.
Sonunda merkezde kadın doğum hastanesi var oraya gidiyorlar kuzum benimde içim rahatladı

Çok doğrı söylüyorsun canım.. bende öyle düşünüyorum bakalım zaman göstericek

Yaaa görmedim kuzum önceki sayfalardamı inşallah birtanem inşallah bebişler bir gelsinde Allahın izniyle bu ay illkez gün aşırı deniyorız hiç alsatmadık nasip olur inşallah
Amin canım inşallah evet ben sayfa açtım ya senin haberin yok mu
Sonunda merkezde kadın doğum hastanesi var oraya gidiyorlar kuzum benimde içim rahatladı
Hadi gözünüz aydın hayatım açılma ilerlemiş mi
Ay evde bugun zaman gecmedi ya
Bir hobi edinmelisin
Harika gerçekten
Teşekkür ederim tatlım
Hepiciiinizi öpüyorum nanaktan iyi geceler canlar
Hayırdır bu kadar erken canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…