Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşallah evet ben sayfa açtım ya senin haberin yok mu

Hadi gözünüz aydın hayatım açılma ilerlemiş mi

Bir hobi edinmelisin

Teşekkür ederim tatlım

Hayırdır bu kadar erken canım?
Kanavice yapiyordum tekrar ona baslim en iyisi.
Karnim agriyo die yattim ya darlandim alisik degil totom

Merhaba arkadaşlar bu ay bende ovitrelle oldum 1 ocakta 3 ocakta catlama oldu 11 ocakta silik çizgi gördüm ama 14 ocakta silinmişti bgun gene yaptım malwsef negatif bu şekilde olup pozitif gören var mı acaba
Adet olana kadar umut vardır canım.

Insh canm umutsuz gibiyim negatifi görünce ama nasip artık. Bgun yaptığımda cok sıvı aldığım bi zamanda yapmıştım onun etkiside olur mu negatif çıkmasında
Etkisi olur canım. Hem pozitifse de bugünden sonra testte görünür. İnşallah bebiş vardır

Buyrun kızlar, soğan kürü uygulanışı, soranlar vardı kimdi hatırlamıyorum o yüzden etiketleyemedim ama bu ay ben de uygulamayı düşünüyorum

Eklentiler

• F4B9DDD4-89AD-4D87-9C15-3DD4CC618247.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 27
  • B4A908D5-BE5A-48E5-AC7E-E6B90894C0C1.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 28
Buyrun kızlar, soğan kürü uygulanışı, soranlar vardı kimdi hatırlamıyorum o yüzden etiketleyemedim ama bu ay ben de uygulamayı düşünüyorum
Bir kaç önemli bilgi var,
- regl bitimşnden 2 gün sonra başla
- kaynamış suya atıp 5dk ağzı kapalı kısık ateşte kaynat
- gastrit ve ülseri olam kullanamaz
- ılıktan sıcak olacak şekilde iç soğuk içme
- aç karnına içemediysen en kötü yemekten 2 saat sonra iç

Bir de böyle bir bilgi var kendi sitesinde,

Polikistik over, Kist ve Polip Şikayetlerine Karşı Soğan Kürü Kullanımı!

Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.

Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.

Kür kullanımı desteklemek ve olumlu sonuç alabilmek için 15 günlük soğan kürü ile birlikte testeredişli aslanpençesi bitkisinin günde 2 defa kullanılması gerekmektedir. Sonrasında kullanılacak olan bitki karışımı için danışmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…