Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum işte aslında sorun dediklerimiz birer perde önü sonu nasip. Şu sebepten olmuyor diyoruz ya aslı nasip değilmiş işte. İlk bebeği hemen olup ikinci üçüncü bir türlü olmayan da çok
o perde her ne ise benim rahime çivilemişler, daha hiç isabet yok

Tüp bebeğe yüzde 100 oranı verilmiyor ama tabii yüksek bir oran veriliyor çünkü rahmi hazırlıyorlar, düşün tüp bebekte hazırlanma ayında anne adayına antibyotik bile veriyorlar.
Döllenmeden daha çok yerleşme önemlidir canım, dünyada bir araştırma yapıldı, hamileliğin farketmeden kimyasal yaşanma olasılığı yüzde 70 yazıyordu (döllenme oluyor ama rahme yerleşemiyor, genetik bir sorun oluyor ve ilerleyemiyor gibi gibi). O haberi bulursam göndereyim.

Çok doğru bir haber kuzum. O zaman aşılamanın tutmama oranındaki en büyük pay yerleşmede yine aynı şekilde doğal yoldan da en büyük pay yerleşmede

inşallah hayra alamaettir. Bat ne zaman
Yok be kuzum adetin habercisi bunlar bende valla bat çarş, perş ya da cuma. Bilemiyorum çünkü iğneydi, erken pik, çatlama durumuydu derken son aylarda hep karıştı kuzum

Çok doğru bir haber kuzum. O zaman aşılamanın tutmama oranındaki en büyük pay yerleşmede yine aynı şekilde doğal yoldan da en büyük pay yerleşmede
Amann canım işte burada birbirimizle bilgilerimizi paylaşıyoruz, fikirlerimizi sunuyoruz. Kim neyi kabul görür,Kime hangi bilgi yarar, kime ney vesile olur hiç bilinmez Biz çabalamaya devam, delirmeden hamile kalaydık iyiydi

Artık çok geç ben deli sayıyorum kendimi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…