Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle düşünüyorum canım en son bu fikre odaklandım. Beni bu düşünceye iten şey de şu;
Gereksiz06 arkadaşımında aylardır gebelik testleri silik çizgi çıkıyordu aynı benim gibi, sonra bu ay rahimi temizledi, enfeksiyon durumunu halletti bu ay ilaç kullandı ve şimdi bebeği yerleşti 4 haftalık hamile

aşağı yukarıbenziyo değerler zaten, bilmiyorum 77 neye göre düşükmüş konunun birinde öyle bişey okudum panikledim, huyumuz kurusun didiklicek bişeyler buluyoruz
tüp bebekte verdikleri ilaçlarla değer yükseliyor. Acaba onu mu kast ettiler canım

İyi de bu tabloya göre yumurta pikten itibaren 24 saat mi yaşıyor oluyor öyleyse
Tüm doktorlar çatlatma iğnesi sonrası neden 36 saat diyor öyleyse. İlişki olsun sonra iğne vurun desinler madem
Onu bende düşündüm işte ama bunu paylaşan doktorda ünlü bir doktor, aşılmada gebelik şansı oranı 10-15 tir ya, ordada yumurtlama günü ve sonraki günün toplamı yüzde 11 yapıyor

Ayşe’nin tabloyu paylaştığı doktora baktım bayağı ünlü bir doktor sanırım. Şimdi benim kafam karıştı. Eğer sperm 5 gün yaşabiliyorsa illaki denk geliyor yumurta ile ama neden döllenme olmuyor

Eklentiler

• FDFFE2C1-069C-4790-AAC4-88B29AC6F8DC.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 30
Oha çok zekice Seninde enfeksiyon temizlenince ? Ay hadi bakalım canım güzel haberlerini duyalım artık

Onu bende düşündüm işte ama bunu paylaşan doktorda ünlü bir doktor, aşılmada gebelik şansı oranı 10-15 tir ya, ordada yumurtlama günü ve sonraki günün toplamı yüzde 11 yapıyor
Kuzucum elbette ünlü olabilir ama doktorlar bilim insanı neticede ve bilimsel verilere göre hareket ediyorlar. Ben daha önce hiç ilişki olsun sonra iğne vurulsun diyen doktor görmedim
Aşılama için %11 diyoruz ya bebeğim, o zaman bunun mantığına göre tüp bebek %100 olmalı çünkü döllenme gerçekleşmiş oluyor. Halbuki gebelik için bunların hiçbiri yeterli değil birçok faktör var. Yani bilmiyorum bu doktorun söylediği gibi söyleyen başka hiçbir doktora rastlamadım o yüzden sorguluyorum yanlış anlama sakın

Canım öyle kolay olsaydı her ilişkide gebe kalırdık

Onu paylaşan doktor bu

Aynı kocam gibi konuştun oda bana sorup duruyor bu soruyu iki yıldır hiç mı denk gelmez diye

Canım öyle kolay olsaydı her ilişkide gebe kalırdık
Ne bileyim canım ya düşünüyorum hiç bir sorunu olmayan çift için mesela neden döllenme olmuyor? Hiç mi dölleyecek sağlıklı sperm denk gelmiyor Çok karışık

Niye hepsini bir güne sığdırdın ya canına kastın mı var kuzuu
Bbgm hafta içi geç çıkıyorm işten birde tüp ten önce bi detaylı yapmak istedm içime sinsin die 3 tane yasmin ilacım kaldı cnkü ama pertim çıktı dün bildigin pinekledm bugnde gol vurdum kndme Bİr daha bu kdr bi güne sıgdırmam bide akşam yemege fellah köftesi yaptm

Ne bileyim canım ya düşünüyorum hiç bir sorunu olmayan çift için mesela neden döllenme olmuyor? Hiç mi dölleyecek sağlıklı sperm denk gelmiyor Çok karışık
Kuzum işte aslında sorun dediklerimiz birer perde önü sonu nasip. Şu sebepten olmuyor diyoruz ya aslı nasip değilmiş işte. İlk bebeği hemen olup ikinci üçüncü bir türlü olmayan da çok

Kuzum işte aslında sorun dediklerimiz birer perde önü sonu nasip. Şu sebepten olmuyor diyoruz ya aslı nasip değilmiş işte. İlk bebeği hemen olup ikinci üçüncü bir türlü olmayan da çok
Evet sonunda herşey maneviyata Allah’a kalıyor Nasip.. Vaktimizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…