Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ben size geçenlerde tahlil sonuçlarımı atmıştım, forumda gezinirken e2 değeriyle ilgili konuşmalara denk geldim 77 olana bile düşük demişler benim 56 hiç bi doktor bişey demedi bunlar kasım 2020 sonuçlarım;

prolaktin 14.2
tsh 2.9
E2 56
FSH 6,3
LH 4,82
amh 2,56
kasım 2019da amh 1,94müş

e2 yumurta kalitesini göstermiyor mu ? Sizinki kaçtı acaba?

Bnm 31 cnmm e2 doktorun gayt ii dedi

Canım bunu hiç doktora sordun mu normal miymiş pik yapması ? çünkü hormon testin maşallah çok iyi durumda onu biliyorum
Bu 3-4 aydır böyle, eskiden gebelik testlerinde silik çizgi bile çıkmıyordu. Bir ara sordum ovülasyon testim yumurtlamadan önce normal silik ama yumurtlamadan sonra hep koyu gidiyor dedim pkomu var bende acaba dedim, olmaz dedi. Pko yok, ve lh seviyen fsh ye göre çoook yerinde falan filan anlattı işte, lh seviyen gereğinden yüksek olsa ozmn pko olur ozmn çıkar ama sende lh de yerinde pkoda yok dedi, e ama ovülasyon hep koyu dedim. Olamaz diyo
Bana kalırsa fikrimce söyleyecem;
Bence bende döllenme olmuyor ama rahme yerleşmeye çalışıyor ama olmuyor yerleşemiyor o yüzden yumurtlamadan sonra garip garip bişeyler oluyor. Gebelik testlerinde silik çizgiler ovülasyonlar pike yakın Hatta son 2-3 adette bişeyler düşüyor et gibi. Bu adette de o et gibi parça düşerse doktor alkole koy getir patolojiye gönderelim dedi.

Normal aralık 30-115 imiş. Otuzun altına inmemesi gerekiyormuş.

E 2, döngünün hangi gününe göre 77 düşük müş, yumurtlamadan önce mi sonra mı
Bunlar benim adetin 3. Yada 4. Günü. 2 ay önceki hormon testim.

Gerçekten çok değişik bir durum, mantıken en uygun olan şey senin söylediğin olabilir aklıma başka bir şey gelmedi Eşinin sperm durumu iyi miydi ? Senin yumurtlamada da sorunun yok diye biliyorum. Canım benim adetim inanılmaz yoğun olur öyle bir pıhtı atıyorum ki ciğer gibi 2 2,5 cm rahat gördüm yani akıntıda değil bildiğin et gibi bunu normal sandığım için hiç bir doktora sormadım ama benim hep öyle.. Ta ki son iki aya kadar, benimde şu an hiç öyle pıhtılı olmuyor. Ne kadar enteresan seninde tam tersiymiş Gerçekten akıl almıyor

E 2, döngünün hangi gününe göre 77 düşük müş, yumurtlamadan önce mi sonra mı
Bunlar benim adetin 3. Yada 4. Günü. 2 ay önceki hormon testim.
Eki Görüntüle 2763284
aşağı yukarıbenziyo değerler zaten, bilmiyorum 77 neye göre düşükmüş konunun birinde öyle bişey okudum panikledim, huyumuz kurusun didiklicek bişeyler buluyoruz

Sabhtn beri durmuyon aşkmmm bütün halıları kaldrıp yerleri sildm tkrr açtm Tuvalet lavabo balkon çamaşır nevresm değişimi sabh khvaltı bulaşk akşm ymgi bulasık banyo mutfk toplamaca sirkelnme toparlanma böle oluyo tozlar kaldı o da hfta içine artk
Kuzum bu nedir ya bu kadar yorucu iş olur mu poff

Benim adetin 4.günü 33,48 çıktı doktor gayet iyi demişti ama bu hormonla ilgili hiç bilgim yok

Niye hepsini bir güne sığdırdın ya canına kastın mı var kuzuu

melinda- canım LaRisaCca nın bahsettiği tablo sanırım bu.
Bunu ünlü bir doktor instagram sayfasında paylaşmış. Sıfır yazan yer yumurtlama pik günü.
Eki Görüntüle 2763273
İyi de bu tabloya göre yumurta pikten itibaren 24 saat mi yaşıyor oluyor öyleyse
Tüm doktorlar çatlatma iğnesi sonrası neden 36 saat diyor öyleyse. İlişki olsun sonra iğne vurun desinler madem

benim de o aralıklarda olmuş canım. 52, 37, 68. Doktor hiç sorun olarak görmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…