- 20 Mart 2011
- 13.956
- 32.560
- 798
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #61.161
Oğlum cennetteKuzum senin oğlun vardı dimi?
Öpüldün bitanemBn kaçıyorum güzel anne adaylarımmm öpüyorum sizi
Kaçıncı gündesin canım? İnşallah etki ediyordurBugün o kadar çok kasik agrisi çektim ki sagli sollu 2 gün klomen kullanıyorum etki mı etti ne etti
3 günüm bugün çarşamba kontrole gidecem salı bitecek resmen yumurtalarım patladı diye isyan ettimKaçıncı gündesin canım? İnşallah etki ediyordur
Bakalım kontrolde ne çıkacak karşına3 günüm bugün çarşamba kontrole gidecem salı bitecek resmen yumurtalarım patladı diye isyan ettim
Selam canım.Senin için kötü bir tecrübe oldu ama adeti beklemekten başka yapabileceğin hiçbir şey yok.Bir dahaki ay hamile kalırsın umarım. Yine aynı doktora mı gideceksin ?Kızlaaar selam herkesee. Aylaar yıllaaar sonra ilk defa benim malum dr nedeniyle tatsız tutsuz adeti bekliyorumbir yandan belirti aramama gerek olmadığı için beynim dinlendi diyorum bir yandan da boşa geçen ayıma nasıl dertleniyorum anlatamam
İnşallah canım her birimize annelik nasip olsun inşallahSelam canım.Senin için kötü bir tecrübe oldu ama adeti beklemekten başka yapabileceğin hiçbir şey yok.Bir dahaki ay hamile kalırsın umarım. Yine aynı doktora mı gideceksin ?
Tamam canim hemen bakiyorum. Amuda kalkiyorum 10 dakika sonra ayaklarimi dikiyorum 20 dk sonra yüzüstü yarim saat yatiyorum sirasiyla. Dusunebiliyo musunCanim birgebeningunlugu sayfasina baktin mi? Orda diz dirsek pozisyonunda iliskiyi sperm sorunlari için önermiş bi bakar misin bikac paylaşım önceydi
Cok sanslıyız bu yüzdenNe demek hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruzBelki de.. Bence de dene 3 tane yumurtan vardı di mi ? şans daha yüksek oluyor galiba
Bence çatlar. Daha önce Larisa birinin 18mm daha küçük yumurtayla hamile kaldığını söylemişti.Aynı durum senin içinde neden olmasınCok sanslıyız bu yüzden
Evet 3 tane. ama doktor 1 tanesi en büyügü catlar anca dedi. En kücükten umudum yok ama, diger 2.side catlarmi acaba bir de buraya sorayim . Biri 18 digeri 21 mm dimerak konusu ben de aslinda
Hee boşuna kaç yıldır burda durmuyoruz
Ellerine sağlık canım güle güle kirletinBn geldm yorgunluktn öldm geberiyom koşun yetişin biri bana msj yapsın
Canım değerin gayet normal sıkıntı yokkızlar ben size geçenlerde tahlil sonuçlarımı atmıştım, forumda gezinirken e2 değeriyle ilgili konuşmalara denk geldim 77 olana bile düşük demişler benim 56 hiç bi doktor bişey demedi bunlar kasım 2020 sonuçlarım;
prolaktin 14.2
tsh 2.9
E2 56
FSH 6,3
LH 4,82
amh 2,56
kasım 2019da amh 1,94müş
e2 yumurta kalitesini göstermiyor mu ? Sizinki kaçtı acaba?
Ohhh afiyet olsunnBn bugn fellah köftesi yaptm balımmm bi güzel onu gömdükkk
Canım içeriğinde progesteron olduğu için kahve rengi akıntı yaparYok kuzum sadece duphaston kullanıyorum şu an
Gelmezsen böyle olursun işteAma bu haksızlık yaa ben okuyamayacam 76 sayfayı bide telefon olunca çok zor oluyorözet geçebilecek var m8 pilissss
Canım bat ne zaman? Gebeliktir inşallahAh şu kasık ağrıları
Evet aşko çok şükür
He ya sorma :)) yetiştirmeye çalışıyorumKaptrdı kndni iyice
Duyguş iyi geceler canımBn kaçıyorum güzel anne adaylarımmm öpüyorum sizi
Hiçç üzülme canım zamanı gelmemiş öyle düşün inşallah bu ay gebe kalırsınKızlaaar selam herkesee. Aylaar yıllaaar sonra ilk defa benim malum dr nedeniyle tatsız tutsuz adeti bekliyorumbir yandan belirti aramama gerek olmadığı için beynim dinlendi diyorum bir yandan da boşa geçen ayıma nasıl dertleniyorum anlatamam
Öldürdün beniTamam canim hemen bakiyorum. Amuda kalkiyorum 10 dakika sonra ayaklarimi dikiyorum 20 dk sonra yüzüstü yarim saat yatiyorum sirasiyla. Dusunebiliyo musun
oooo hanım efendiye bak yaBugun cok yogundu kar daaa mahfoldum
Kayak fln yaptik posetlerle belim cok agrimis
Memnunmuşsunda aslında. O zaman öyle yap canım dene bakalım bizede haber verirsinİnşallah canım her birimize annelik nasip olsun inşallahEvet yine oraya gideceğim aslında dr bir yandan da psikolog gibi bana iyi geliyor hem de artık hormonlar değerler yumurtlamam falan hepsini görmüş öğrenmiş oldu o yüzden hemen değiştirmeyeceğim. Birkaç ay daha bakalım sonra duruma göre değiştiririm.
Ben ilk klomen kullandığım zaman yumurtalar 16 ve 18 mm ulasmisti doktor iğneyi vuralim dediği gün eşim göreve gitmişti 2 3 günlük bende boşuna iğne olmadım görevden geldi çatlamış mı diye doktora gittim 21 ve 24 mm ulasmisti ozamana kadar çatlama olmamıştı acaba çatladı mı kiste mı dönüştü aslında iğneden sonra tekrar kontrole gitmemiz gerekmiyor mu yumurtaların catlayip catlamadigini ogrenmek için belki de çatlamıyorCok sanslıyız bu yüzden
Evet 3 tane. ama doktor 1 tanesi en büyügü catlar anca dedi. En kücükten umudum yok ama, diger 2.side catlarmi acaba bir de buraya sorayim . Biri 18 digeri 21 mm dimerak konusu ben de aslinda
Her türlü yolu deniyoruminsanlığa faydan olsun :))
Ellerine sağlık canım güle güle kirletin
Canım değerin gayet normal sıkıntı yok
Ohhh afiyet olsunn
Canım içeriğinde progesteron olduğu için kahve rengi akıntı yapar
Gelmezsen böyle olursun işte
Canım bat ne zaman? Gebeliktir inşallah
Evet aşko çok şükür
He ya sorma :)) yetiştirmeye çalışıyorum
Duyguş iyi geceler canım
Hiçç üzülme canım zamanı gelmemiş öyle düşün inşallah bu ay gebe kalırsın
Öldürdün beni
Estağfurullah kuzumÖzürdilerim canım
Evet bazi doktorlar cagiriyor catladimi diye bence bakilmali, igneyi vurdurup catlamayan kiste dönüsen de varBen ilk klomen kullandığım zaman yumurtalar 16 ve 18 mm ulasmisti doktor iğneyi vuralim dediği gün eşim göreve gitmişti 2 3 günlük bende boşuna iğne olmadım görevden geldi çatlamış mı diye doktora gittim 21 ve 24 mm ulasmisti ozamana kadar çatlama olmamıştı acaba çatladı mı kiste mı dönüştü aslında iğneden sonra tekrar kontrole gitmemiz gerekmiyor mu yumurtaların catlayip catlamadigini ogrenmek için belki de çatlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?