Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen akşam mesaisindeydin. Bitti mi battaniye. Nasıl sipariş var mı canım?
Canım puset battaniyelerini yaptım şimdi de battaniyeleri yapıcam 3-4 siparişim daha var ama başka yok şimdilik ama yine de yapıp koycam sayfaya olmasa da

O koydukların bitmiş olanlar mı?çok güzel görünüyorlar.
Sağol canımıniçi. Evet story e attım bitmişini de hikayede paylaştım. Yarın yeğenimi görmeye giderken birlikte götürcem puset battaniyelerini pusette çekecem fotolarını öyle koycam , duruşu ne kadar tatlı , yumoş yumoş. Sayfamın adını resme değdirerek paylaşıyorum ki artık, fotolarımı çalmasınlar

L Limonlu Su aşkocum kist olsa adet olmazdın ya da uzun süre atardı seni. Ama doktorların ortalama 21. Günde çağırıp progesterona bakmaları gerekir ki çatlamış mı bilsinler
Beni kimse çağırmadı ya çarşamba kontrole gidince sorayim bakayım

Ne sayfası acaba bende bakayım bu aralar merak sardım biiseylere

Ben 2 defa kulĺandim bu 3 Oldu ikisi özendeydi bu devlette bakalım ne diyecek
Vuruldun mu canım 3. yü de ?
Devlet çağıracak mı bakalım. Ama Larisca haklı adet olamayız çatlamazsa . O zaman kiste dönüşmüş oluyor. Ama bence doktorumun dediği gibi en büyük çatlıyor diğerleri kalıyor. Ya sönüyormus adetle beraber ya da kiste dönüşen oluyormus en büyük yumurta harici diğer yumurtalar.
Keske 2 tanesi birden çatlasa

Yok çarşamba günü gidecem kontrole inşallah çağırır ama 3 doktor var sadece 1 kişi muayne ediyor diğerleri doğum bölümünde ve hergun değişiyor dönüşümlü çalışıyorlar

İnşallah lariim aldım hapı eczacım bu kanser hapı kansermisin yoksa diyo yav amca bi git diyemedim doğmamış bebe beni kanser ettide diyemedim ama aldım çok şükür yarın sabahın ilk ışıklarında tok karnıma başlıyürüüümmm çok heyecanlıyım valla tüm kötü enerjilerimi attım rabbim büyük

Eklentiler

• 5CAD70FB-0F6E-4935-BEF4-F8D32968CA41.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 25
herkeste olan sende olacak diye bsy yok canım sağlıklı gebelik ola bilir inofolic benim yumurtanı büyümesine yardımcı oldu ama ben toz ola nını kullandım
Doğrudur canım herkeste aynı etkiyi göstermiyormuş maalesef bakalım bu ay kullanacağım haplar etkili olacakmı

Eki Görüntüle 2763418
Bende buna başladım
Ilerletirsm sayfa açıp satış yaparım
Ahhaha ellerin dert görmesin
günaydın kızlar
Naber fıstık
İşte seni böyle görmek istiyoruzzz çok sevindim haydi bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…