Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım acını hatırlatmak istemem ama seninle konuşmuştuk hiç demeneden de geçemedim, çok üzüldüm ama Allah büyük herşeyin sonunda bi güzellik vardır mutlaka

banu çiftçinin canlı yayınlarını izliyormusunuz pco çikolata kisti sebepsiz kısırlık hepsiyle ilgili yayınları var..ben dün izledim sebepsiz olmayan kişilerde çikolata kisti olmasa bile endometriozis hastalığının olabileceğini bundan sebep olmadığını anlattı.. ve yeşil çay iltihap önleyici bir çaymış kızlar

yumurta rezervi için bana Bahçeci de arısütü , omega 3 ve q10 bir de resveretrol önermişlerdi. Bana çok iyi geldi. Bu dr unda bunları kullanabileceğimi söyledi. Zararı yok, faydası var dedi. O nedenle mutlaka tüp bebek denemeden evvel başlayın arkadaşlar. Ben onu ya kadar devam ettim..... bunuda bir arkadaş yazmış kızlarrr blginiz olsun

Kuzu sabah kalkar kalkmaz yeşil çay içtim bir bardak aromalı olmayınca içemiyorum inşallah faydası oluyordur onun da

Kuzu sabah kalkar kalkmaz yeşil çay içtim bir bardak aromalı olmayınca içemiyorum inşallah faydası oluyordur onun da
bende akşam eve giderken alıcam sabah direk işe geldim...birde resveratrol alıcam çikolata kistine iyiyimiş inşallah bunlar vesile olur @edaecoo cnm senin doktorun önerdimi çikolata kistine ilaç takviye melatonin çok iyi dedi banu çiftçi o ne oluyorki acaba

canım birgebenin günlüğü iltihap mantar olmaması için ilişkiden önce wc ihtiyacınızı görün diyordu bilginiz olsun

balım bn tek prowomen innate 3 ve folik asit kullanıyordum başka birşey vermemişti.. şimdide acaba evde duran prowomenleri mi kullansam mı yoksam transferden sonra mı kullansam ? LaRisaCca sizce

evet cnm bnm de doktorum söyledi genelde ztn endometriosiz hastaları çikolata ksti hastaları olur dedi ikisi aslında ayrı hastalıklar

balım bn tek prowomen innate 3 ve folik asit kullanıyordum başka birşey vermemişti.. şimdide acaba evde duran prowomenleri mi kullansam mı yoksam transferden sonra mı kullansam ? LaRisaCca sizce
ben olsam kullanırdım canım illaki faydası olucaktır...

evet cnm bnm de doktorum söyledi genelde ztn endometriosiz hastaları çikolata ksti hastaları olur dedi ikisi aslında ayrı hastalıklar
evet canım kist olmasa bile o hastalık olabiliyormuş yani sbeepsiz diyoruz ya illaki bir sebebi oluyor..

Şifamız olsun beybi
Kullan aşkosıkıntı yok
kızzzzzzzzz çok içme bitki çayı yask sağaaaaa
Niye kız yasak mı gebe kalmak isteyenlere

Şifamız olsun beybi

Kullan aşkosıkıntı yok

Niye kız yasak mı gebe kalmak isteyenlere
Sessizce okuyorum bende bugün yeşilcaylı detoks suyuna başlamayı düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…