Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sessizce okuyorum bende bugün yeşilcaylı detoks suyuna başlamayı düşünüyordum
Bana da dün nur söyledi vallahi Evde vardı koşa koşa gidip içtim. Kızlar yüncü ye gidiyorum arabadayım sık sık sesli klavye mağduru oluyorum sonra da yiğenimi görmeye gideceğim çok özledim değişik tasarımlar peşindeyim alışılmışı değiştirmeye gidiyorum

Yapılan bir araştırma hamile kalma evresinde aşırı yeşil çay içen kadınların bebeklerinde nöral tüp defektleri yaşanabileceğini savunmaktadır. Kanıt oldukça az olsa da hamilelikte yeşil çaydan kaçınılması önerilmektedir. Yeşil çayın içerisinde diğer çaylarda olduğu gibi kafein bulunur.
birde ztn tüp düşünenlerde yasak unuttun muuuu laricimmmm siz çok içmeyinnn Nureella LaRisaCca

Gebe kalmak isteyenlere zararlımıymış ama faydalımıymış yani yapayımmı yapmıyımmı

Hmm tamam bende detokstan vazgeceyim o halde

aynen canım vazgeçmelisin bana şu anda bütün hepsi yasak mesela transfer olacağım kısmetse ama 1 ay öncesindn yasakladılar düşün
Daha önceden bende muallakta kalmıştım hadi maydanoz flaan yasak ya onun gibi bi etkisi olurmu diye. Ama eminde değildim. Şimdi artık eminin teşekkür ederim canım

Daha önceden bende muallakta kalmıştım hadi maydanoz flaan yasak ya onun gibi bi etkisi olurmu diye. Ama eminde değildim. Şimdi artık eminin teşekkür ederim canım
aynen cnmm bn çok bitki çayı seven bi insanda değilim ztn ama böyle şeleri duyunca insan denemek istiyor bazen bi yeri yaparken bir yeri bozuyoruz o yzdn artık temknli emin adımlarla gitmemiz lazım

Kızlar adetim ilk kez 6 gün geçti öğlen eve geldim lavaboya girdim sonra eşim test aldı su çay içip az bi idrarla test yaptım negatif olsa çıkardı dimi ondada
Su çay yanıltabilir mi acaba keşke direkt kan verseydin

aynen cnmm bn çok bitki çayı seven bi insanda değilim ztn ama böyle şeleri duyunca insan denemek istiyor bazen bi yeri yaparken bir yeri bozuyoruz o yzdn artık temknli emin adımlarla gitmemiz lazım
Evet kesinlikle öyle canım öğrendiğim iyi oldu

Canım acını hatırlatmak istemem ama seninle konuşmuştuk hiç demeneden de geçemedim, çok üzüldüm ama Allah büyük herşeyin sonunda bi güzellik vardır mutlaka
İnşallah canımm Rabbim bu iki acımın sonrası bana mutluluğu yaşatır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…