Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canımm erken değilmi test için.. birde önceden yapıp yıpratmayın kendinizi
Normalde ben daha erken yapmaya başlardım canım hastalık gibi güya bu ay adet günümü bekleyeyim dedim ama sabredemedim.
Ama birçok kişi 4-5 gün önce idrarda öğreniyor. Bugün yumurtlamamın 10. Günü olsa bişeyşer çıkardı diye düşündüm

seni anlıyorum canım ben birkez test yaptım oda bir sene önceydi negatifi görünce nasıl yıkıldığımı tahmin edersin ondan sonrada yapmadım zaten.. gecikine kadar yapmıcam dedim saolsun hiç gecikmedi gerekte olmadı

Senin yaptığın en doğrusu aslında,adete kadar beklemek lazım, gecikirse yapmak lazım ama aylardır bunu yapamıyorum. Zaten az testim kaldı, testleri bu ay bitiririm, birdahada eve test mest almam. Evde test olunca yapmaya itiyor.

Yumurtlama günüm 10 gün önceydi canım, ovülasyon testinde pik gördüm, geç döllenme olma ihtimali yok gibi. Ama yinede bir umut tabii
Canım Omur-un Hatunu bebeği geç gördü mesela. Onunki geç döllenme olmuyor mu? Üstelik yumurtlama öncesi birliktelik olmuştu. Sperm içeride hazır, yumurta çatladı buluştular ama demek ki sperm yumurtayı zor ikna etmiş bence geç döllenme bu

Yumurtlama günüm 10 gün önceydi canım, ovülasyon testinde pik gördüm, geç döllenme olma ihtimali yok gibi. Ama yinede bir umut tabii
Ayşe çatlamadan itibaren sayman gerek yumurta catlamadan döllenmez ki. Benim pik gününden 9 gün sonra negatif 11 gün sonra aşırı silik pozitif çıktı.

Ayşe çatlamadan itibaren sayman gerek yumurta catlamadan döllenmez ki. Benim pik gününden 9 gün sonra negatif 11 gün sonra aşırı silik pozitif çıktı.
8 ocak akşamı ovülasyon testim pik yapmıştı canım, bugün 10. Gün sayılmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…