Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhabalar nasılsınız? Geçen hafta ikili test sonucumu aldım. Ense kalınlığı ve burun kemiğinde hiçbir problem yokken doktorum biraz tedirgin etti bizleri. 1/394 gibi bir ihtimal çıktım t21 oranımız(down sendromu)Yani şu demekmiş 394 bebekten 1 tanesinin down sendromlu olma ihtimali varmış. Aşırı strese girdim. Başka bir iki doktora gittim. Herhangi bir problem olmadığını ama yine de içimizin rahat etmesi adına nifty test-fetal dna testini tavsiye ettiler. Biz de salı günü yaptırdık. Kan örneğini yurt dışına gönderdiler. 10 gün 15 gün süresi var dediler. Mail atacaklarmış.Benim için dua edin tertemiz bir sonuç alayım

Görümceme de aynı dediler canım. O hiç o testi de yaptırmadı. Çok şükür bebek sağlıklı dünyaya geldi. Dedi test yapsamda sonuç değişmeyecek.

Kuzum benim kuzenimin nifty testi de down sendromlu çıktı ama bebek maşallah 4 yaşında

6 ay bu belirsizlikle beklemektense yaptırayım dedim şimdi şu 10 gün 15 gün resmen geçmiyor. İnşallah benim de bebişim sağlıklı doğacak bütün ultrason bulgularımız çok iyi
Dualarımız seninle canım. İnşallah güzel sonuç çıkar. Bu süreç senin için çok zor geçecek. Rabbim yardımcın olsun

bn inanıyorumm yapmayacksnz takmayacksnz o zmn bebiş geleck sizin bi sorununuz yok ki kafanızı dagıtın olucak bnce
Bencede çok haklısın kafamda hep onu düşünmekten stres oluyo yapmıcam bende bidaha 14. Güne kadar
Benm de iğnemin 1. günü sabah uyandm test yapsammı acaba hamile gibi hissediyim azıcık dedm ahahaha ama yapmadım tabisi tuttum kendimi
En iyisini yapmışsın, Hamile gibi hissetmedim de işte tutamadım kendimi bende tutucam artık

İnşallah tertemiz bir sonuç alırsınız Allahım bu acıyı yaşatmasın kimseye inşallah

İnşallah saglıkla kucagına almak nasip olsun cnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…