Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 5 yıl sonra hamile kaldım var bi oğluşum ikinciyi istiyorum Allahın izniyle pkoluyum bal tarçın çörek otu yaptım bu ay bakalım teşekkür ederim güzel dileklerin için
Ne mutlu bir bebişin varmış inşallah bu ay 2. De gelir . Biz hala 1. Nin peşindeyiz
E EbrarAsell ime laf yok o girince önce bana mesaj atıyo dokunmayın şabanıma
Anamm danışıklı döğüşş mü sizinki Döğüşmen guzzummm döğüşmen ebrarrr

Vay vicdansız zalım vaayyy yatıramadın işte yakaladım seni oğlum kaldırdı ağladı demek içine doğmus o saatte
aha boyle yaptin kalbimi JOYz .aha bak aynen te büle madem bizi sewmiyordun ellere gidecektin niye umut verdin bize , sizide gotururum gittigim yere didingya N Neslhannn ge gùlùm geh.

Dawete icabet etmek gerekir degilmi cicim?gordugum anda bnde bir ugriyayim dedim. Zaten de haberim vardi yahu , gidelim demis Neslhannn 'ım bana, sadece ben uyuyodum.
Sizin uyanık anınızı yakalamak çok nadir zaten
Valla göbek atıyom uyanık bulunca sizi

Getirdim işte bak yalan mı söyledim ikinizde burdasınız
Yaaaaaaa,getirmis yaaaaabis tendimis deedik bikere.Hem Getirdim yaziliyo ,Yakalandim okunuyo.oglan agladida yakalatti teyzesini.Ellerin topiklerinde malum oldu yavrucaga, ah guzuuummm

Hadi gidek hadii istilacı karıncalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…