- 18 Kasım 2015
- 13.595
- 17.103
- 298
- 36
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #61.681
Her msji okuyamıyorum k bakma. Antidepresan geçmişim var ve terapiyle iyilesme süreci daha iyi olur diye oyle söyledim sadece..Canım ben uzağım dedikçe siz hastane işlerini soruyorsunuzsadece terapi ile geçeceğini düşünüyorum ilaç vermek istemiyorum dedi doktor. Ama benim sürekli o kadar yolu gidecek imkanım yok maalesef
Öyle mi hiç rastlamamıştım canım. Valla artık gebelik değil de normal hayatıma dönebilmek için attım bu adımı. Namaz kılıyorum aklıma ambulansla sevk edilişim geliyorokuldayım durduk yere bir şey geliyor aklıma, ağlamaya başlıyorum benim süreç beni süründürdü kuzum. Hani karnımda öldü de doğuma aldılar değil, birden su geldi değil. Tam iki ay bak iki ay diyorum. Elimden geleni yaptım direndim o da direndi bal oğlum benim. Ama o kadar işte
Bitmiş halini foto çek bizede gönder canımCanlar sipariş var yarına acil bitmesi gereken bugün geldi bu sipariş ona bakıyorum okuyamıyorum
Yarin biri gelmicekmiydiKanepe sildik eşimle
Gelecek de kanepeler yetişmez. Bir de eşimi de yorayım diye birlikte sildikYarin biri gelmicekmiydi
Canım benim bu ay bende de öyle oldu. Yumurtlama olduğunu tahmin ediyorum o gün. Sağ kasığımın ağrısı sağ üst karın ve böbreğime kadar ağrıdı.ertesi gün hiçbirşeyim kalmadı. Bakalım senin de geçecek miLaRisaCca bunu yazmıstım canım çok ağrım var wc ye kadar zor yürüyorum. Wc yi hiç yapamıyorum zaten ıkınamıyorum bile afedersin
Sağol bebişimmm içeceğim su önemli :)canım çook geçmiş olsun. hemen panik yapma inşallah hafif atlatır. şuan belirtileri neler.
senin bulaş olma ihtimalin düşük canım. ama tedbir almak her zaman iyidir.
laricim sanada geçmiş olsun. bi kontrol ettir bakalım hemen tedavini olursun. bol su iç bu arada.
Sağol canım gidemedim
Canım benim bu ay bende de öyle oldu. Yumurtlama olduğunu tahmin ediyorum o gün. Sağ kasığımın ağrısı sağ üst karın ve böbreğime kadar ağrıdı.ertesi gün hiçbirşeyim kalmadı. Ağrı sızı yok idrar yaparken kesik kesik de değil sadece koku ve sık idrara çıkma var dediğin gibi bol su içmem lazımCanım geçen ay bende de oldu. yine yumurtlaama dönemimdeyim gün aşırı ilişki sonrası oldu. Wc de sürekli ılık suya sirke koydum o şekilde genital bölgemi yıkadım hep. 1 gün boyunca sürekli o şekilde yaptım yanma sızısı geçti. Bol su içince de koku da geçti ben de
Aynen :))) bilseydik takip ederdik kızbnmde eşim iskenderunda beybi eşleri göndermişisz memleketlere biz anca oturalm
Canım benim bebeğin saçı çıkarken mide yanması yaparmış derler :)Kızlarr selam. Malesef 5. Aydan sonra bulantı başladı bende. Bir de yanma çok şiddetlendi. Hiç iyi hissetmiyorum. Okumaya çalışıyorum ama kaçırıyorum bazen. Umarım hepiniz iyisinizdir
Canım benim bilemedim ki heralde örgüye kaptırıp suyu ihmal ediyorum o yüzden olmuş olabilir öyle ki hastanenin dibindeyken idrar tahliline bile gitmedim .. bilmiyorum ama idarım kötü kokuyor.. ağrı sancı yok , idrar debisi düşük değil sadece sık idrar çıkışı ve kokuÇok geçmiş olsun canım. Sistit mi acaba
Sağol canım benim. Allah razı olsun.
Yarın temizliğe kadın gelecek. Evi epeyce ayarladım canım.
Bazılarında iğne bu yan etkiyi gösteriyor canım
Hiç seni dinliyorlar mı bak. Ama ben hep dinliyorum seni
İhmal etme canım, onun ağrısı çok pis
Ben de annemlere pazardan meyve almaya gittim. Çoğu boştu pazarın
Sağol canım benim. Senin kayınvaliden ve eşi de kronik hasta mıydı canım. Şimdilik iyi ama ilk günler diye endişe ediyorum.
Sağol canım benim. Şimdilik iyi. Inşallah rahat atlatır.
Sağol canım. Evet evde. Bir de virüs yükü az olma ihtimali yüksek. Çünkü kimseyle görüşmüyordu, evden çıkmıyordu. Nasıl oldu anlamadık
Sağol canım benim
Ayy çok sevindimmmhadi hayırlısı olsun inşallah
Sadece eklem ağrısı ve terleme vardı canım. O da hemen test vermiş, inşallah erken fark ettiği için ilaçlar da fayda eder. Gerçi sadece çok sayılı olanı kullanacak.
Ben olsam olsam kemal sunal gibi “al içeri al al “ derim emre oğlum için kızz :)))Tmm al sen ama bi saat snra arka sokaklar dizisndeki polisler gibi alin bunu al al al al al al al al al al......... diye diye geri gonderme
Rabbim iyi ki yaratmış onlarıSırf şu güzel görüntü için kar kış demeden dize kadar kar yağmış çıktım dışarı ekmek yemek artıkları vardı onları vermeye kuşlara çok guzellerdi
Örebiliyorum valla hatta çok da şeker oluyor şuanÖrersin örersin senden beklentim yüksek satışa bile çıkarabilirsij
Ben örgü yapıyordum ama bir yandan da eşkiya ya bakıyordum :)Huu huuu kızlar neredesiniz
Masumlar apartmanı mı izliyorsunuz hepiniz
Amin canım inşallah benim de gayem oOh maşallah kuzum yeter ki sipariş gelsin
Tanıdık çevre sağolsun valla canım :) geliyor bir iki bir şey.. bir de “aaa bana bu modeli öğretir misin ?” Diyen akrabalarOyy aksin siparisleer insallah
Canım bu birkaç saat içinde de pik olabilir yarın da olabilir, lh çok dalgalanan bir hormon yarın silik de olabilir ..t çizgisi en az c kadar koyu ya da daha koyu olmalı pik için yerinde olsam bugünü değerlendirirdim :)Bu olmuş mu sizce
Aşko ben ekmeğe kırıyorum ampülü bende bulantı yapmıyoKızlar2 gündür içtiğim bu devit (d vitamini) beni mahvetti içimin bulantısından ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum napcam ben bu bulantıyı
Atarım canım :) bir takım hazırlıyorum birkaç parçadan oluşuyor ama yarına acilen içlerinden bir parça lazım onu bitirmem gerek yarın akşam gelip alacaklar :)Bitmiş halini foto çek bizede gönder canımkafan negüzel dağılıyordur yaa çok iyi,kolaygelsin
Kanepe sildik eşimle
Ohh güle güle kirletin canım benim iyi yapmışsın bari bu işine katkısı olsunGelecek de kanepeler yetişmez. Bir de eşimi de yorayım diye birlikte sildik
Bitirirsin sen güzelcene teslim edersinCanım benim bu ay bende de öyle oldu. Yumurtlama olduğunu tahmin ediyorum o gün. Sağ kasığımın ağrısı sağ üst karın ve böbreğime kadar ağrıdı.ertesi gün hiçbirşeyim kalmadı. Bakalım senin de geçecek mi
Sağol bebişimmm içeceğim su önemli :)
Sağol canım gidemedim
Canım benim bu ay bende de öyle oldu. Yumurtlama olduğunu tahmin ediyorum o gün. Sağ kasığımın ağrısı sağ üst karın ve böbreğime kadar ağrıdı.ertesi gün hiçbirşeyim kalmadı. Ağrı sızı yok idrar yaparken kesik kesik de değil sadece koku ve sık idrara çıkma var dediğin gibi bol su içmem lazım
Aynen :))) bilseydik takip ederdik kız
Canım benim bebeğin saçı çıkarken mide yanması yaparmış derler :)
Canım benim bilemedim ki heralde örgüye kaptırıp suyu ihmal ediyorum o yüzden olmuş olabilir öyle ki hastanenin dibindeyken idrar tahliline bile gitmedim .. bilmiyorum ama idarım kötü kokuyor.. ağrı sancı yok , idrar debisi düşük değil sadece sık idrar çıkışı ve koku
Ben olsam olsam kemal sunal gibi “al içeri al al “ derim emre oğlum için kızz :)))
Rabbim iyi ki yaratmış onları
Örebiliyorum valla hatta çok da şeker oluyor şuan
Ben örgü yapıyordum ama bir yandan da eşkiya ya bakıyordum :)
Amin canım inşallah benim de gayem o
Tanıdık çevre sağolsun valla canım :) geliyor bir iki bir şey.. bir de “aaa bana bu modeli öğretir misin ?” Diyen akrabalar
Canım bu birkaç saat içinde de pik olabilir yarın da olabilir, lh çok dalgalanan bir hormon yarın silik de olabilir ..t çizgisi en az c kadar koyu ya da daha koyu olmalı pik için yerinde olsam bugünü değerlendirirdim :)
Aşko ben ekmeğe kırıyorum ampülü bende bulantı yapmıyo
Atarım canım :) bir takım hazırlıyorum birkaç parçadan oluşuyor ama yarına acilen içlerinden bir parça lazım onu bitirmem gerek yarın akşam gelip alacaklar :)
Ohh güle güle kirletin canım benim iyi yapmışsın bari bu işine katkısı olsun
Kuzum ayşoş.. inşallah benim de isteğim bu .. maksat rezil olmayayımBitirirsin sen güzelcene teslim edersin
Canım paso yatıyorum hicbisey yapmadan valla acayip bi kafa bulanıklığı var, baş dönmesi desen değil değişik bir his tansiyonum düşer gibi oluyor, yemeği de biraz fazla kacirsam hemen midem bulanıyor ama şimdilik iyi gidiyo diyebilirim. Eşimle annem takıntılı bi şekilde hiç dışarı çıkmamamı hiçbir iş yapmamamı söylüyor bunalmaya başladım, evet insan şımarıyo ama eşimin tepkileri aşırı olmaya başladı insallah normale döner
Canım paso yatıyorum hicbisey yapmadan valla acayip bi kafa bulanıklığı var, baş dönmesi desen değil değişik bir his tansiyonum düşer gibi oluyor, yemeği de biraz fazla kacirsam hemen midem bulanıyor ama şimdilik iyi gidiyo diyebilirim. Eşimle annem takıntılı bi şekilde hiç dışarı çıkmamamı hiçbir iş yapmamamı söylüyor bunalmaya başladım, evet insan şımarıyo ama eşimin tepkileri aşırı olmaya başladı insallah normale dönerdüşük riskim varmış gibi davranıyor.. 9 ay böyle gecmez valla..
Kafa bulanıklıklığı derken bilinç bulanıklığı mı canım? Algıda yavaşlama gibi bi durum mu?Ya vücut gebelik hormonu na alışmaya çalışıyor, yada Bir ilacın konfüzyon etkisidir muhtemelen. Mesala folik asit beni öyle yapıyor, genelde tansiyon düşünce değilde tansiyon çıkınca oluyor o.Canım paso yatıyorum hicbisey yapmadan valla acayip bi kafa bulanıklığı var, baş dönmesi desen değil değişik bir his tansiyonum düşer gibi oluyor, yemeği de biraz fazla kacirsam hemen midem bulanıyor ama şimdilik iyi gidiyo diyebilirim. Eşimle annem takıntılı bi şekilde hiç dışarı çıkmamamı hiçbir iş yapmamamı söylüyor bunalmaya başladım, evet insan şımarıyo ama eşimin tepkileri aşırı olmaya başladı insallah normale dönerdüşük riskim varmış gibi davranıyor.. 9 ay böyle gecmez valla..
İğneden 36 saat sonra çatlıyor ve bildiğin üzere en fazla 24 saat yumurtan canlı kalıyor. Bence iğneden 24 saat sonra daha mantıklı gibi. Ama tabii bence en önemlisi iğneden 1-2 gün önce ilişki olması en mantıklısı.Arkadaslar, ovitrelle yi vurduktan sonra, kacinci saatleri degerlendiriyosunuz? Dr.leriniz ne oneriyo? Benim dr. Igneyi vurdugum gunu ve bir sonra ki gunu degerlendir diyo .Bazilarina 24 ve 36. Saatler diyomus.
Yok canım öyle bilinc bulanikligi degil sanki tasiyon düşmüş de basın dönüyor gıbi ama tam dönme degil garip bi hisKafa bulanıklıklığı derken bilinç bulanıklığı mı canım? Algıda yavaşlama gibi bi durum mu?Ya vücut gebelik hormonu na alışmaya çalışıyor, yada Bir ilacın konfüzyon etkisidir muhtemelen. Mesala folik asit beni öyle yapıyor, genelde tansiyon düşünce değilde tansiyon çıkınca oluyor o.
Ay ben suya katıyodum bugün bide öyle yapıyım ozamanCanım benim bu ay bende de öyle oldu. Yumurtlama olduğunu tahmin ediyorum o gün. Sağ kasığımın ağrısı sağ üst karın ve böbreğime kadar ağrıdı.ertesi gün hiçbirşeyim kalmadı. Bakalım senin de geçecek mi
Sağol bebişimmm içeceğim su önemli :)
Sağol canım gidemedim
Canım benim bu ay bende de öyle oldu. Yumurtlama olduğunu tahmin ediyorum o gün. Sağ kasığımın ağrısı sağ üst karın ve böbreğime kadar ağrıdı.ertesi gün hiçbirşeyim kalmadı. Ağrı sızı yok idrar yaparken kesik kesik de değil sadece koku ve sık idrara çıkma var dediğin gibi bol su içmem lazım
Aynen :))) bilseydik takip ederdik kız
Canım benim bebeğin saçı çıkarken mide yanması yaparmış derler :)
Canım benim bilemedim ki heralde örgüye kaptırıp suyu ihmal ediyorum o yüzden olmuş olabilir öyle ki hastanenin dibindeyken idrar tahliline bile gitmedim .. bilmiyorum ama idarım kötü kokuyor.. ağrı sancı yok , idrar debisi düşük değil sadece sık idrar çıkışı ve koku
Ben olsam olsam kemal sunal gibi “al içeri al al “ derim emre oğlum için kızz :)))
Rabbim iyi ki yaratmış onları
Örebiliyorum valla hatta çok da şeker oluyor şuan
Ben örgü yapıyordum ama bir yandan da eşkiya ya bakıyordum :)
Amin canım inşallah benim de gayem o
Tanıdık çevre sağolsun valla canım :) geliyor bir iki bir şey.. bir de “aaa bana bu modeli öğretir misin ?” Diyen akrabalar
Canım bu birkaç saat içinde de pik olabilir yarın da olabilir, lh çok dalgalanan bir hormon yarın silik de olabilir ..t çizgisi en az c kadar koyu ya da daha koyu olmalı pik için yerinde olsam bugünü değerlendirirdim :)
Aşko ben ekmeğe kırıyorum ampülü bende bulantı yapmıyo
Atarım canım :) bir takım hazırlıyorum birkaç parçadan oluşuyor ama yarına acilen içlerinden bir parça lazım onu bitirmem gerek yarın akşam gelip alacaklar :)
Ohh güle güle kirletin canım benim iyi yapmışsın bari bu işine katkısı olsun
Kuzum bugün doktoru arayacam başka kullanabileceğim varmı diye bu iğrencinde iğrenciiiii resmenEkmeğe katıp yesen canım? Ya da farklı bir firmanın ilacını al. Biri berbat kokarken biri portakallı kokuyordu ben kullandığım zaman
yaaaaaaaaaaaaaa melooo ama kendine gel kuzummmm bırakma kendini bak böle olmazzz olucakk biliyoruzz zamanını bekliyoruzzz herşey güzel olckkkk biz desteğiz birbirimizeee bu günlerde geçick güneşli günler görücz hep birlikteeePsikiyatr randevum vardı kuzum. O kadar yolu git gel valla çok yorgunum. Punch seti aldım kendimi oyalayacağım. Allah yardımcım olsun kafayı sıyırmadankötüyüm inşallah toparlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?