Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 2 gündür içtiğim bu devit (d vitamini) beni mahvetti içimin bulantısından ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum napcam ben bu bulantıyı
ala ala bnde içiyorum hemde haftada 1 şişenin hepsini bnde çok şükür bişey yapmadı kuzu snde nedn böle bi yan etki yaptı ki acaba

allahımmm sana bu çektiğin acıların hepsini unuttursun balımmmmmmm hiç yaşamamışa dön inşallah

Kuzum bugün doktoru arayacam başka kullanabileceğim varmı diye bu iğrencinde iğrenciiiii resmen
Evet kuzum değiştirmesini iste

allahımmm sana bu çektiğin acıların hepsini unuttursun balımmmmmmm hiç yaşamamışa dön inşallah
Bitanem benim Allah razı olsun

Arkadaslar, ovitrelle yi vurduktan sonra, kacinci saatleri degerlendiriyosunuz? Dr.leriniz ne oneriyo? Benim dr. Igneyi vurdugum gunu ve bir sonra ki gunu degerlendir diyo .Bazilarina 24 ve 36. Saatler diyomus.
Canım tüp ya da aşılama yaptırmıyorsan kesinlikle iğneden 2 gün önceye kadar içeride taze sperm olması açısından gün aşırı ve iğneden 1 gün önce iğe günü ve sonrasındaki gün.. sonra gün aşırı devam
Ay ben suya katıyodum bugün bide öyle yapıyım ozaman
Böyle dene canım inşallah bulantı yapmaz :)

Senin yok mu böyle şeylerin kız de ki ben senin gibi boşta mıyım
yaaa kuzuşş ben çok severm uğraş ama boş vaktm çok yok şimdide dua gruplarındayım ya onları yetiştirmeye çalışıyrm beybmmm ama bnde başlıcam youtubedn izleyip

yaaa kuzuşş ben çok severm uğraş ama boş vaktm çok yok şimdide dua gruplarındayım ya onları yetiştirmeye çalışıyrm beybmmm ama bnde başlıcam youtubedn izleyip
Ordan pek bişe anlaşılmıyor anneler biliyosa kurtardın yoksa yok

Ordan pek bişe anlaşılmıyor anneler biliyosa kurtardın yoksa yok
anneme diorm ör olmayan olacak yavrumaaa bişeylerrr bak sonra öremezsn çocuğum hazır şeylere kalır die oda dio niyet etmek istemiyorum dedm etme sen başkasına olursa götürürm de die ör başla dedm bnm böle şelere hiç becerim yok ya tek yapabildiğim lif onuda annem kurarsa

Yok anam anladım ben seni senin uzmanlaşacağın geri dönüşüm :))) onu da ben tarif edicem

Yok anam anladım ben seni senin uzmanlaşacağın geri dönüşüm :))) onu da ben tarif edicem
ayyyyyyy evet aplaaaaaaaa koridorumu yapmk istiyorum en baştaaaa birde dolap boyama olcak banyoya da el atmk istyrmm ayy herşey istiyorum bana herşey öğret abla o fanusu da öğret aplaaa kulun köpeğin olıyım aplaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…