Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu olmuş mu sizce

Eşim ve ailelerimiz dışında görüşmeyi kestim, canımı yakıyorlar. İnstagram kapalı kimsenin nispetini görmek istemiyorum kuzum Allah razı olsun güzel dileklerin için
Son zamanlarda doğum anı, defin anı, ilaç verdikleri an çok sık aklıma gelmeye başladı o yüzden gitmem gerekiyordu artık

Canim bence iyi yapmissin destek almakla. Bazen insan kendi asamiyor bu tur zor durumlari. O yüzden destek gerekiyor bencede. Insallah en kisa surede rahatlarsin canim benim. Rahatlayinca bebisin de gelicek sana. Hiiicc uzulme
Kuzum siz olmasanız naparım ki zaten siz varsınız iletişim kurduğum Çevremdeki herkesi uzaklaştırdım

Destek almakla cok iyi yapmissin .
Bende dusunuyorumm burda bi terapist arastirdimm

Bu olmuş mu sizce
Canım benim aslında yarın tam olur gibi ama eğer sperm sıkıntısı yoksa bugünü değerlendirin bence. Çünkü KK da bu şekilde olup silikleşen çok gördüm bu testler bazen tam pik göstermeyebiliyor. Garantiye alalım biz

Evet yaşadıkların hiç kolay değil, etrafın davranışları bilinçsiz olunca da bunun altından tek başına kalkmak zor oluyor. Ama sen bak ne zorlukları çekmiş bir kadınsın, ve bu acılar seni daha çok güçlendirecek, böyle düğün. Kendini asla bırakma. Geleceğin en tatlı annesi

Yaa canım benim güzel kalplim

Peki gebelikte kullanılabiliyor mu cnm

Peki gebelikte kullanılabiliyor mu cnm
Hangi gebelik balım? Gebelikte o kullanılmıyor bu kullanılmıyor spor yapılmıyor diye diye erteliyorum. Hani gebelik nerde?
Bir sorun olmayacağını söyledi öğrenince bırak dedi. Kullanılmaz deseydi de kullanacaktım başka çarem yok çünkü

Deme öyle nolur biliyosun zamanı geldiğinde olucak ins sadece biraz sabir.. Terapi almayı düşünüyor musun ilac artı terapi daha cok ise yarıyor

Dün oldu ama bugün olmasa olur mu acaba

Bencedee bunu kullanip hamile oldugunu ogrenen cok kisi var ,kanda pozitifi gorene kdr bi etkisi olmadigini soylemisti doktorum banada

Deme öyle nolur biliyosun zamanı geldiğinde olucak ins sadece biraz sabir.. Terapi almayı düşünüyor musun ilac artı terapi daha cok ise yarıyor
Canım ben uzağım dedikçe siz hastane işlerini soruyorsunuz sadece terapi ile geçeceğini düşünüyorum ilaç vermek istemiyorum dedi doktor. Ama benim sürekli o kadar yolu gidecek imkanım yok maalesef
Bencedee bunu kullanip hamile oldugunu ogrenen cok kisi var ,kanda pozitifi gorene kdr bi etkisi olmadigini soylemisti doktorum banada
Öyle mi hiç rastlamamıştım canım. Valla artık gebelik değil de normal hayatıma dönebilmek için attım bu adımı. Namaz kılıyorum aklıma ambulansla sevk edilişim geliyor okuldayım durduk yere bir şey geliyor aklıma, ağlamaya başlıyorum benim süreç beni süründürdü kuzum. Hani karnımda öldü de doğuma aldılar değil, birden su geldi değil. Tam iki ay bak iki ay diyorum. Elimden geleni yaptım direndim o da direndi bal oğlum benim. Ama o kadar işte

Kızlar 2 gündür içtiğim bu devit (d vitamini) beni mahvetti içimin bulantısından ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum napcam ben bu bulantıyı
Ekmeğe katıp yesen canım? Ya da farklı bir firmanın ilacını al. Biri berbat kokarken biri portakallı kokuyordu ben kullandığım zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…